How to make a Piped Rosebud - Finish your petit fours or cupcakes with one pretty Rosebud. Made in buttercream, this flat flower can be piped directly on the cake in your favorite colors.

How to make a Piped Rosebud - Finish your petit fours or cupcakes with one pretty Rosebud. Made in buttercream, this flat flower can be piped directly on the cake in your favorite colors.

Joghurt - Bombe (Rezept mit Bild) von sascia | Chefkoch.de

Joghurt - Bombe

Joghurt - Bombe (Rezept mit Bild) von sascia | Chefkoch.de

Apfelmus - Quark - Kuchen (Rezept mit Bild) von Chiltepin | Chefkoch.de

Apfelmus - Quark - Kuchen

Hugo-Kuchen

Hugo-Torte: Sommerkuchen mit Schwips


Weitere Ideen
How to Make Buttercream Tulips - Learn how to make tulips in buttercream using Wilton decorating tips 12, 3, and 123. A buttercream flower is always in style and adds beauty to any cake or cupcake.

How to Make Buttercream Tulips - Learn how to make tulips in buttercream using Wilton decorating tips 12, 3, and 123. A buttercream flower is always in style and adds beauty to any cake or cupcake.

verwöhnt bei jedem Gewitter :-)

verwöhnt bei jedem Gewitter :-)

Ab heute trägt die Donauwelle Hut! Saftiger Teig, getoppt von cremigem Puddinghäubchen und einem Mantel aus knackiger Schokolade. In Form dieser verführerischen Cupcakes präsentiert sich der bekannte Klassiker in neuem Gewand. Pssst… – dass sich fruchtige Kirschen im Boden verstecken, soll ein Geheimnis bleiben!

Donauwellen Cupcakes – Klassiker mit Schokohut

Ab heute trägt die Donauwelle Hut! Saftiger Teig, getoppt von cremigem Puddinghäubchen und einem Mantel aus knackiger Schokolade. In Form dieser verführerischen Cupcakes präsentiert sich der bekannte Klassiker in neuem Gewand. Pssst… – dass sich fruchtige Kirschen im Boden verstecken, soll ein Geheimnis bleiben!

How to Make a Buttercream Primrose - The Primrose is a flat flower with richly textured petals. Key to piping these heart-shaped petals is perfecting a "curve-dip-curve" motion as you spin the flower nail. You'll need Wilton decorating tips number 103, 14, and 3 to make these pretty buttercream flowers.

How to Make a Buttercream Primrose - The Primrose is a flat flower with richly textured petals. Key to piping these heart-shaped petals is perfecting a "curve-dip-curve" motion as you spin the flower nail. You'll need Wilton decorating tips number 103, 14, and 3 to make these pretty buttercream flowers.

Kinder-Schoko-Bon-Cupcakes auf der Seite sind noch viele andere cupcakes

Kinder-Schoko-Bon-Cupcakes auf der Seite sind noch viele andere cupcakes

How to make a fondant rose for cake decorating.  This technique can also be used with gum paste or modeling chocolate.

How to make a fondant rose for cake decorating. This technique can also be used with gum paste or modeling chocolate.

Pinterest
Suchen