Fruit Bar

Stay at The Dana on Mission Bay in San Diego, CA

Apple Roses I want to try these with the pears from the pear tree

denna vackra rosformade dessert gjort på äpplen som lindats in i smördeg

Rolls for Easter Dinner

This adorable collection of love bird and baby chick shaped bread rolls make for a fine addition to Easter, Love Bird Themed Weddings and fun family events.

Doing this for easter... ugh but they're too cute to eat!!

Most Trending Easter Pins on Pinterest

Edible Decorations for Easter Meal with Kids, 25 Creative Presentation and Food Design Ideas

Chocolate Crepes with Orange Cream Cheese Whipped Cream

Chocolate Crepes with Orange Cream Cheese Whipped Cream

Crepes and I have had a bit of a rocky relationship over the years. My grandma makes the most delicious chocolate crepes filled with vanilla pudding and topped with a dusting of powdered sugar.

Pfannkuchen gehen immer! Beeren, Schokolade, Schinken oder Hack: Etliche süße und herzhafte Variationen basieren auf diesem einfachen Grundteig.

Klassische Eierpfannkuchen – das Grundrezept

Pfannkuchen gehen immer! Beeren, Schokolade, Schinken oder Hack: Etliche süße und herzhafte Variationen basieren auf diesem einfachen Grundteig.

Diese Apfelringe schmecken wie von Oma. Ein Gebäck-Rezept, zum vernaschen!

Apfelkücherl mit Zimtzucker

Diese Apfelringe schmecken wie von Oma. Ein Gebäck-Rezept, zum vernaschen!

This is, hands down, the BEST banana cake I've ever had. It's soft, fluffy, moist and rich all at the same time! Once cooled this cake is topped with a totally irresistible lemon cream cheese frosting for a perfect dessert your family will love.

In the cake, I subbed 1 cup honey for all the sugar and used whole wheat flour. I also increased bananas to 2 cups. In the icing, I used less than 2 cups of powdered sugar.

Diese Vanille-Cupcakes sind ein absoluter Traum, das kann ich euch sagen! Der Teig ist locker und saftig und das Frosting ist so cremig und leicht und süß und unglaublich fluffig, das gibt es gar n…

Diese Vanille-Cupcakes sind ein absoluter Traum, das kann ich euch sagen! Der Teig ist locker und saftig und das Frosting ist so cremig und leicht und süß und unglaublich fluffig, das gibt es gar n…

Für den Buchweizenboden Tortenform mit KRONENÖL SPEZIAL mit feinem Buttergeschmack ausstreichen und mit Mehl ausstauben. Backofen auf 160°C (Ober-

Für den Buchweizenboden Tortenform mit KRONENÖL SPEZIAL mit feinem Buttergeschmack ausstreichen und mit Mehl ausstauben. Backofen auf 160°C (Ober-

Pinterest
Search