Baum Haus

Baum Haus

3
Followers
6
Following
Baum Haus
More ideas from Baum
standing in Kitchen looking towards the sink under the window and right to the bar area.

standing in Kitchen looking towards the sink under the window and right to the bar area.

Rear exit door. The curved stairs to the 2nd floor treehouse will rise over this door past the windows.

Rear exit door. The curved stairs to the 2nd floor treehouse will rise over this door past the windows.

Standing at what will be the front entrance on the right edge of the photo.

Standing at what will be the front entrance on the right edge of the photo.

Current old entrance layout. The curved windows (currently bricked up) will be reopened and glassed in.

Current old entrance layout. The curved windows (currently bricked up) will be reopened and glassed in.

The current (covered) opening in the floor that will be the stairs leading to the cellar.

The current (covered) opening in the floor that will be the stairs leading to the cellar.

Kitchen storage space looking towards back small window.

Kitchen storage space looking towards back small window.

Kitchen storage entrance

Kitchen storage entrance

Old outside layout

Old outside layout

Rear entrance/exit door.

Rear entrance/exit door.

Holodeck/gallery from outside the fourth window at the back of the space.

Holodeck/gallery from outside the fourth window at the back of the space.

Rear entrance door (centre of photo), kitchen window to its right. Holodeck/gallery is to the left

Rear entrance door (centre of photo), kitchen window to its right. Holodeck/gallery is to the left

View from behind the future bar area of the kitchen (left) with the sink under the partially covered windows.

View from behind the future bar area of the kitchen (left) with the sink under the partially covered windows.

View from the main stage area looking back into the space. If the temporary white wall wasn't  in the centre of the photo then you could see back into the Holodeck/gallery.

View from the main stage area looking back into the space. If the temporary white wall wasn't in the centre of the photo then you could see back into the Holodeck/gallery.

alcove that will be incorporated into the clay fireplace.

alcove that will be incorporated into the clay fireplace.

view from what will be the stage/fireplace area looking out the front windows. Front entrance is the the right of the large pillar on the right.

view from what will be the stage/fireplace area looking out the front windows. Front entrance is the the right of the large pillar on the right.

area above kitchen which will be in the 2nd floor of the treehouse.

area above kitchen which will be in the 2nd floor of the treehouse.