homemade naan

Homemade Naan (with step-by-step photos)

#crostini

Two-bite Crostini recipes for party snacks or appetizers. Crostino is an Italian appetizer consisting of a small slice of grilled or toasted bread and toppings.

1 unsliced loaf sourdough bread 12-16 ounces Monterey Jack cheese, thinly sliced 1/2 cup butter, melted 1/2 cup finely diced green onion Instructions Preheat oven to 350 degrees. Cut the bread lengthwise and widthwise without cutting through the bottom crust. Place on a foil-lined baking sheet. Insert cheese slices between cuts. Combine butter, onion Drizzle over bread. Wrap in foil; place on a baking sheet. Bake at 350 degrees for 15 minutes. Unwrap the bread and bake 10 more minutes,

Bloomin’ Onion Bread

Yummy Bloomin' Onion Bread recipe- this appetizer is so easy and it makes perfect pull apart appetizers for any party!

Fächerbaguettebrot mit Tomate Mozzarella und italienischen Kräutern - Living BBQ

Fächerbaguettebrot mit Tomate Mozzarella und italienischen Kräutern

Oliven-Rosmarinbrot

olive & rosemary bread - this looks like the olive bread (minus the rosemary) that I used to enjoy from Madonia Bros. bakery on Arthur Avenue in NY!

Geflochtenes Pestobrot

*Make Vegan* Braided Basil Pesto Bread -- just one more reason that basil is the best stuff on earth

Tortano – italienisches Pizzabrot Rezept

Tortano – italienisches Pizzabrot

Simple Beetroot Walnut Bread to bake at home. Such a great recipe! // Einfaches Rote Beete Walnuss Brot. Ein tolles Rezept zum nachmachen! #enjoysiemens

Rote Bete Walnuss Brot

Rote Beete Walnuss Brot Rezept l lecker und toll als Party Snack l Simple Beetroot Walnut Bread to bake at home. Such a great recipe!

Mittelalterliche Rahmfladen (Rezept mit Bild) von pzychobunny | Chefkoch.de

Mittelalterliche Rahmfladen

Zutaten 150 g Mehl 70 g Roggenmehl Mehl 10 g Hefe Lauchzwiebel(n) Speck, gewürfelt EL Crème fraîche 1 TL Salz 150 m.

Leckeres Raubkatzenbrot. Ein echter Hingucker. Sieht nicht nur gut aus sondern schmeckt auch gut.

If you thought watermelon bread was delicious, prepare your tastebuds for leopard milk bread! That’s right, a French baker by the name of Patricia Nascimento who lives in southern Portugal has finally shared the secret to this long-lost treat.

Mittelalterliche Rahmfladen

Mittelalterliche Rahmfladen

Zutaten 150 g Mehl 70 g Roggenmehl Mehl 10 g Hefe Lauchzwiebel(n) Speck, gewürfelt EL Crème fraîche 1 TL Salz 150 m.

Asparagus, olives & sundried tomatoes loaf

Senses in the kitchen: Asparagus, olives & sundried tomatoes loaf 4 Teelöffel auf 225 g Mehl

mellimille: Weihnachtsmarktgefühle in meiner Küche.... Langos mit Knoblauchcreme

mellimille: Weihnachtsmarktgefühle in meiner Küche.... Langos mit Knoblauchcreme

Selbst gebackene Focaccia gefüllt mit Mett, Mozzarella und Tomaten schmeckt würzig-gut und macht alle hungrigen Gäste glücklich.

Focaccia aus dem Ofen

Selbst gebackene Focaccia gefüllt mit Mett, Mozzarella und Tomaten schmeckt würzig-gut und macht alle hungrigen Gäste glücklich.

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