Bo Holzwarth
Weitere Ideen von Bo
Zimtknoten

Zimtknoten

Zimtknoten

Zimtknoten

This BBQ dry rub is great for chicken, ribs, pork, and beef! Prep time: 5 minutes Makes a little over 4 ounces Dry Rub Ingredients: 1/3 cup packed brown sugar 1 tsp chili powder 2 tsp cumin 2 1/2 tbsp smoked paprika 1 tbsp garlic powder 1 tbsp onion powder 1 tbsp Salt 1 tbsp …

This BBQ dry rub is great for chicken, ribs, pork, and beef! Prep time: 5 minutes Makes a little over 4 ounces Dry Rub Ingredients: 1/3 cup packed brown sugar 1 tsp chili powder 2 tsp cumin 2 1/2 tbsp smoked paprika 1 tbsp garlic powder 1 tbsp onion powder 1 tbsp Salt 1 tbsp …

Sheet Pan Parmesan Pesto Chicken, Potatoes, Broccoli and Carrots bursting with flavor and SO EASY!! practically one pan prep making this ideal weeknight meal!

Sheet Pan Parmesan Pesto Chicken, Potatoes, Broccoli and Carrots bursting with flavor and SO EASY!! practically one pan prep making this ideal weeknight meal!

Blumenkohl bbq wings

Blumenkohl bbq wings

Indisches Hähnchen-Curry

Bei diesem wunderbar cremigen Curry aus Indien kommt alles in einen Topf - dann nur noch Deckel drauf und warten, bis Kreuzkümmel, Kurkuma und Co. ihr Aroma entfaltet haben. Mehr

Ofengeschnetzeltes mit Spätzle Rezept | Küchengötter

Getrocknete Spätzle müssen Sie noch kurz bissfest garen. Nicht zu viel kochen, sonst werden Sie bei der weiteren Verarbeitung zu weich. Frischkäse dazu geben, sonst ist die Sauce etwas dünn.

Habt ihr schon mal Apfel-Zimtschnecken in der Muffinform gemacht? Solltet ihr unbedingt probieren! Wir haben das Rezept für euch.

Backen Habt ihr schon mal Apfel-Zimtschnecken in der Muffinform gemacht? Solltet ihr unbedingt probieren! Wir haben das Rezept für euch.