Cecilia Schrenker

Cecilia Schrenker

Cecilia Schrenker
More ideas from Cecilia
Easy 15-minute Baked Figs with Goat Cheese, walnuts, honey and sage recipe…

Easy Baked Figs with Goat Cheese, walnuts, honey and sage recipe. These baked figs make for an elegant savory appetizer your guests will love!

One-Pan Pesto Chicken and Veggies – sun-dried tomatoes, asparagus, cherry tomatoes. Healthy, gluten free, Mediterranean diet recipe with basil pesto.

We're going to have a million cherry tomatoes soon. One-Pan Pesto Chicken and Veggies – sun-dried tomatoes, asparagus, cherry tomatoes. Healthy, gluten free, Mediterranean diet recipe with basil pesto.

5 Übungen für den perfekten Bauch, Beine und Po!

The No Squats Belly, Butt, and Thighs Workout : with this fantastic workout routine you will be able to flatten your belly, slim your thighs, and firm your butt in 2 weeks! via Prevention Magazine

Sun-Dried Tomato, Basil & Spinach Tortellini in a super CREAMY Mozzarella Cheese sauce. Comfort food made in 30 minutes! #pasta #Italian

Sun-Dried Tomato, Basil & Spinach Tortellini in a super CREAMY Mozzarella Cheese sauce. Comfort food made in 30 minutes! No spinach. Use cheese, chicken or beef tortellini.

Sahniges Kartoffelgratin mit goldgelber Käsekruste Kartoffeln und langweilig? Niemals! Ob zu knusprigen Kroketten oder köstlichen Klößen verarbeitet – die tolle Knolle ist extrem wandlungsfähig. Für dieses deftige Kartoffelgratin wird sie zunächst in feine Scheiben geschnitten, mit einer cremigen Sahne-Ei-Mischung vermengt und unter einer würzigen Käsekruste im Ofen gebacken. Bei diesem Klassiker kommen kleine und große Gourmets gerne an den Tisch.

Sahniges Kartoffelgratin mit goldgelber Käsekruste Kartoffeln und langweilig? Niemals! Ob zu knusprigen Kroketten oder köstlichen Klößen verarbeitet – die tolle Knolle ist extrem wandlungsfähig. Für dieses deftige Kartoffelgratin wird sie zunächst in feine Scheiben geschnitten, mit einer cremigen Sahne-Ei-Mischung vermengt und unter einer würzigen Käsekruste im Ofen gebacken. Bei diesem Klassiker kommen kleine und große Gourmets gerne an den Tisch.