Baked Parmesan Garlic Chicken: ½ cup grated Parmesan cheese, 1 pkg Italian Dressing mix, ½ teaspoon garlic powder, 6 boneless skinless chicken breast halves

Baked Parmesan Garlic Chicken

Baked Parmesan Garlic Chicken: 4 ingredients and throw it in the oven. Fast, easy and cup grated Parmesan cheese 1 package Good Seasons Italian Dressing mix teaspoon garlic powder 6 boneless skinless chicken breast halves

19 Burgers You Really Need To Make This Summer

19 Burgers You Really Need To Make This Summer

19 Burgers You Really Need To Make This Summer – Thankfully, burger season is upon us. Fire up your grill and choose from a few of celebrity favorites.

Super einfach und eine gesunde Alternative zum Eis. Etwas Joghurt in eine Eiswürfel Form geben und dann die (halben) Erdbeeren hinzufügen ab in den Tiefkühler, ein paar Stunden warten, fertig. Noch mehr tolle Rezepte gibt es auf www.Spaaz.de

Yogurt-Dipped Frozen Strawberries “Dip strawberries in yogurt, freeze and you get this amazing snack.” May need to repeat dipping in vanilla greek yogurt to get a good coating. Great idea for after workout snack!

A summer pasta should be simple and fresh, ideally made with vegetables straight from the garden or market Look for the best artisanal ricotta; top-quality ingredients make all the difference here. (Photo: Karsten Moran for The New York Times)

Summer Pasta With Zucchini, Ricotta and Basil

NYT Cooking: Summer pasta A summer pasta should be simple and fresh, ideally made with vegetables straight from the garden or market. Look for the best artisanal ricotta; top-quality ingredients make all the difference here.

Das Süßkartoffel-Curry mit Kichererbsen und Koriander ist ein beliebtes Mittagessen bei mir in der Firma. Wir können leicht und mit wenig Aufwand größere Mengen davon herstellen und bedienen sowohl Omnivore, Vegetarier und Veganer mit einem nahrhaften Gericht.Was ich an Süßkartoffeln…

Süßkartoffel-Curry mit Kichererbsen und Koriander

Das Süßkartoffel-Curry mit Kichererbsen und Koriander ist ein beliebtes Mittagessen bei mir in der Firma. Wir können leicht und mit wenig Aufwand größere Mengen davon herstellen und bedienen sowohl Omnivore, Vegetarier und Veganer mit einem nahrhaften Gericht.Was ich an Süßkartoffeln…

Kartoffel-Kokos-Suppe mit knackigem Gemüse Rezept: Möhre,Stangen­sellerie,Champignons,Öl,TK-Zuckerschoten,Kurkuma,Sesam,Ingwer,Zwiebel,Kartoffeln,Kokosmilch,Gemüse­brühe

Kartoffel-Kokos-Suppe mit knackigem Gemüse Rezept: Möhre,Stangen­sellerie,Champignons,Öl,TK-Zuckerschoten,Kurkuma,Sesam,Ingwer,Zwiebel,Kartoffeln,Kokosmilch,Gemüse­brühe

Lemon Ginger Chicken Thighs. These bone-in, skin-on chicken thighs always come out so flavorful and moist! Easy-to-make (35-minutes from-start-to-finish), budget-friendly weeknight dinner recipe! Gluten free! #BHG #sponsored

Lemon Ginger Chicken Thighs

Lemon Ginger Chicken Thighs ~ These bone-in, skin-on chicken thighs always come out so flavorful and moist! Easy-to-make from-start-to-finish), budget-friendly weeknight dinner recipe!

Kurkuma sorgt in diesem indischen Curry nicht nur für ein sagenhaftes Aroma, sondern ist zu dem auch noch äußerst gesund!

Indisches Hähnchen-Curry

Kurkuma sorgt in diesem indischen Curry nicht nur für ein sagenhaftes Aroma, sondern ist zu dem auch noch äußerst gesund!

This recipe was originally developed by Pierre Franey in 1991 for the 60-Minute Gourmet column, a weekly feature dedicated to Times-worthy dishes that were easy, quick and inexpensive. Just sauté the chicken breasts until they are lightly browned. Then add shallots and garlic, tarragon, tomatoes, vinegar, capers, white wine and tomato paste. Stir well and cook for about 9 minutes more. That's it. (Photo: Jim Wilson/The New York Times)

Chicken Breasts With Tomatoes and Capers

NYT Cooking: This recipe was originally developed by Pierre Franey in 1991 for the Gourmet column, a weekly feature dedicated to Times-worthy dishes that were easy, quick and inexpensive. This recipe fit the bill perfectly, and it still does.

Pinterest
Search