Kürbis-Hack-Quiche mit Schafskäsecreme

Kürbis-Hack-Quiche mit Schafskäsecreme

Austrian Food, Quiches, Apfel, Strudel, Food Food, Bar Food, Tortilla, Pumpkin, German Recipes

Rezept für herbstliche Kürbis Gnocchi mit Salbeibutter und Speck

Kürbis Gnocchi mit Salbeibutter und Speck

Pasta mit sehr cremiger Sauce aus Butternut-Kürbis, brauner Butter und Parmesan mit gerösteten Walnüssen.

Walnuss Kürbis Pasta

Pasta mit sehr cremiger Sauce aus Butternut-Kürbis, brauner Butter und Parmesan mit gerösteten Walnüssen.

Unser beliebtes Rezept für Gebackener Butterkürbis und mehr als 55.000 weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de.

Gebackener Butterkürbis

Unser beliebtes Rezept für Gebackener Butterkürbis und mehr als 55.000 weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de.

Aus der cremigen Kürbissuppe löffelst du neben den fruchtigen Orangenfilets auch noch knusprige Croûtons mit Zimtnote.

Kürbis-Orangen-Suppe mit Zimt-Croûtons

Aus der cremigen Kürbissuppe löffelst du neben den fruchtigen Orangenfilets auch noch knusprige Croûtons mit Zimtnote.

Cleansing Carrot Autumn Squash Soup - vegan, gluten-free, oil-free, low-fat and immune-boosting soup!! With carrots, honeycrisp apple, butternut squash, spicy ginger, fresh lemon, vibrant turmeric and warming cinnamon, this super cleansing, feel good soup is perfect for the cold months! From The Glowing Fridge.

Cleansing Carrot Autumn Squash Soup

Cleansing Carrot Autumn Squash Soup - vegan, gluten-free, oil-free, low-fat and immune-boosting soup. From The Glowing Fridge.

The Ultimate Pumpkin Bars---paleo, vegan, and free of oil, and refined sugar! These quick and easy bars are the perfect guilt-free treat.

Paleo Pumpkin Bars---These lightly sweetened, super moist, vegan pumpkin bars can be enjoyed without any of the guilt! One bowl and no flour, butter, or refined sugar.

#keto #low carb dairy free, paleo mini pumpkin pie

Low Carb Pumpkin Pie

Delicious keto, sugar free, grain free,dairy free and low carb pumpkin pie recipe. Easy yummy treat for the keto lifestyle

Two Ingredient Fresh Pumpkin Pasta

Two Ingredient Fresh Pumpkin Pasta

All you need is flour and pumpkin puree to make this vegan Two Ingredient Fresh Pumpkin Pasta. No special equipment required!

Pumpkin Spice Almond Butter -- This almond butter is so easy to make and only requires a few ingredients. Almonds, pumpkin, spices, and maple syrup make up this recipe. In less than 20 minutes you have yourself a healthy vegan, gluten free, and paleo friendly snack that is Fall approved. - mindfulavocado

Pumpkin Spice Almond Butter

Pumpkin Spice Almond Butter -- This almond butter is so easy to make and only requires a few ingredients. Almonds, pumpkin, spices, and maple syrup make up this recipe. In less than 20 minutes you have yourself a healthy vegan, gluten free, and paleo friendly snack that is Fall approved. - mindfulavocado

Healthy Flourless Pumpkin Breakfast Cake- Enjoy dessert for breakfast with this deceptively healthy cake which is dessert for breakfast- Tender on the outside, slightly dense and fluffy on the inside, this one bowl (quick and easy!) cake is LOADED with pumpkin and cinnamon flavor! {vegan, gluten free, sugar free, paleo recipe}- thebigmansworld.com

Healthy Flourless Pumpkin Breakfast Cake- Enjoy dessert for breakfast with this deceptively healthy cake which is dessert for breakfast- Tender on the outside, slightly dense and fluffy on the inside, this one bowl (quick and easy!) cake is LOADED with pu

Kürbis-Schoko-Kuchen. Für Springform 26 cm Ø oder für 12 Muffins: 500 g geraspelter Hokkaido Kürbis / 250 g gemahlene Haselnüsse / 200 g weiche Butter / 4 Eier, getrennt / 100 g flüssiger Honig / 120 g brauner Zucker / 100 g Mehl / 2 TL Backpulver / 1 TL Zimt / etwas Vanillemark / 200 g dunkle Schoko-Kuchenglasur Herd auf 180° vorheizen / Kuchen ca. 60 Minuten lang backen / Muffins brauchen ca. 20-30 Minuten :-)

Kürbis-Schoko-Kuchen. Für Springform 26 cm Ø oder für 12 Muffins: 500 g geraspelter Hokkaido Kürbis / 250 g gemahlene Haselnüsse / 200 g weiche Butter / 4 Eier, getrennt / 100 g flüssiger Honig / 120 g brauner Zucker / 100 g Mehl / 2 TL Backpulver / 1 TL Zimt / etwas Vanillemark / 200 g dunkle Schoko-Kuchenglasur Herd auf 180° vorheizen / Kuchen ca. 60 Minuten lang backen / Muffins brauchen ca. 20-30 Minuten :-)

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