Passt zu Fleisch, Fisch, Eiern und zum Hot Dog - dänische Remoulade - Dänemark auf denm Tisch #Dänemark #denmark #danmark

Dänische Remoulade – Rezept

Passt zu Fleisch, Fisch, Eiern und zum Hot Dog - dänische Remoulade - Dänemark auf denm Tisch #Dänemark #denmark #danmark

Danish Style Hot Dogs {street food monday} | The Sugar Hit

Danish Style Hot Dogs (street food monday)

Saw this the other day on her cooking show and it looks sooooo good!  Scalloped Tomatoes Recipe : Ina Garten : Food Network

Scalloped Tomatoes

Jerk Chicken with Mango Chutney and Fried Plantains Recipe : Jeff Mauro : Food Network

Danish remoulade and onions- use vegan mayo

Danish Remoulade (condiment) to go with Danish Hot Dog Recipe saved in favorites

365 vegan - Dänische Remoulade

365 vegan - Dänische Remoulade

Danish Rye Bread

Danish Rye Bread

Danish Rye Bread, Danish Food, Danish Bread Recipe, Rye Berries, Bread Display, Rye Bread Recipes, Whole Grain Rye Bread Recipe, Rye Flour, Everyday Dishes

I was absolutely thrilled to see vegan mayo and remoulade by a Danish company in Denmark a country which is slowly but steadily reacting to the growing demand for vegan products other than just milk!

I was absolutely thrilled to see vegan mayo and remoulade by a Danish company in Denmark, a country which is slowly but steadily reacting to the growing demand for vegan products other than just milk!

Salmon Burgers With Remoulade and Fennel Slaw Recipe | Serious Eats

Salmon Burgers With Remoulade and Fennel Slaw

Danish open-face sandwich, or smorrebrod: Smoked Salmon Fish Cakes With Dill And Remoulade

The Art Of The Danish Open-Face Sandwich

I succesfully made vegan "kødpølse" today! :D I guess it's the equivilence of bologne, but I don't know. It taste pretty nice, and is a 1000 times healthier than the meat substitute products you can buy in the stores, that's full of oil and fat, a lot cheaper, and super easy to make. I put it on a slice of buttered ryebryed, and added vegan remoulade, a mayonaise-based danish dressing, and some veggies. It's basically made of chickpeas, beets, garlic, tahin, spices and agar agar. ✌  Yummery…

I succesfully made vegan "kødpølse" today! :D I guess it's the equivilence of bologne, but I don't know. It taste pretty nice, and is a 1000 times healthier than the meat substitute products you can buy in the stores, that's full of oil and fat, a lot cheaper, and super easy to make. I put it on a slice of buttered ryebryed, and added vegan remoulade, a mayonaise-based danish dressing, and some veggies. It's basically made of chickpeas, beets, garlic, tahin, spices and agar agar. ✌ Yummery…

Wenn das Leben dir Zitronen gibt, vergiss die Limonade und schnapp dir stattdessen einen Bund frischen Thymian und etwas Butter. Heraus kommt ein Mix, der besonders lecker zu gegrilltem Fisch oder zarten Scaloppine schmeckt.

Frisch und leicht: Zitronen-Thymian-Butter

Wenn das Leben dir Zitronen gibt, vergiss die Limonade und schnapp dir stattdessen einen Bund frischen Thymian und etwas Butter. Heraus kommt ein Mix, der besonders lecker zu gegrilltem Fisch oder zarten Scaloppine schmeckt.

Leckeres Hummus Basisrezept

REZEPT: Leckeres Hummus Basisrezept

Leckeres Hummus Basisrezept

Kürbis-Nuss Aufstrich und Rucola-Parmesan Aufstrich. Zwei leckere und schnell gemachte Brotaufstriche,die man auch wunderbar als Dip servieren kann.

Kürbis-Nuss Aufstrich und Rucola-Parmesan Aufstrich - Mein Frühstücksglück

Kürbis-Nuss Aufstrich und Rucola-Parmesan Aufstrich. Zwei leckere und schnell gemachte Brotaufstriche,die man auch wunderbar als Dip servieren kann.

{Rezept} Schnell gemacht und ganz wunderbar zu Käse: fruchtiger Himbeersenf - Emma Bee

Fruchtiger Himbeersenf

{Rezept} Schnell gemacht und ganz wunderbar zu Käse: fruchtiger Himbeersenf - Emma Bee

Pinterest
Search