1/4 cup raisins 1/4 cup rolled oats 1/4 cup natural peanut butter 1 tbsp strawberry jam  In a food processor, blend ingredients until thoroughly combined. Transfer to a clean cutting board and press into a rectangle, roughly 6 x 4 inches. Cut into 3 bars. Refrigerate before serving for a harder texture. Wrap extra bars in plastic or parchment paper and store in the fridge.  Nutrition per serving: 208 calories, 11 g fat (2 g saturated), 24 g carbs, 13 g sugar, 3 g fiber, 6 G protein

1/4 cup raisins 1/4 cup rolled oats 1/4 cup natural peanut butter 1 tbsp strawberry jam In a food processor, blend ingredients until thoroughly combined. Transfer to a clean cutting board and press into a rectangle, roughly 6 x 4 inches. Cut into 3 bars. Refrigerate before serving for a harder texture. Wrap extra bars in plastic or parchment paper and store in the fridge. Nutrition per serving: 208 calories, 11 g fat (2 g saturated), 24 g carbs, 13 g sugar, 3 g fiber, 6 G protein

This simple strawberry jam recipe comes together quickly on the stove top. It lasts 2-3 weeks in the fridge.

Strawberry Jam Recipe: Strawberry-Thyme Preserves

This simple strawberry jam recipe comes together quickly on the stove top. It lasts 2-3 weeks in the fridge.

Lately, I've been having zucchini oats as part of my breakfast. It's a great way to sneak in a veggie (for the micronutrients and fiber) without really tasting it, and a good way to add some volume to the oats. I leave a bag of grated zucchini in the fridge, so when I'm ready to have breakfast, I can just scoop some out and cook it into my oats. • It tastes ok plain, but if you follow my stories you've probably seen me add some different mix-ins to make it a little more interesting. • Here…

Lately, I've been having zucchini oats as part of my breakfast. It's a great way to sneak in a veggie (for the micronutrients and fiber) without really tasting it, and a good way to add some volume to the oats. I leave a bag of grated zucchini in the fridge, so when I'm ready to have breakfast, I can just scoop some out and cook it into my oats. • It tastes ok plain, but if you follow my stories you've probably seen me add some different mix-ins to make it a little more interesting. • Here…

This fresh jam will last up to weeks in the fridge, but I know it won’t last that long in my house! Ingredients: 3 cups sugar ¼ cup lemon juice 4 cups fresh strawberries, halved with stems removed ¼ cup Canna Honey 2 Mason jars with lids...

This fresh jam will last up to weeks in the fridge, but I know it won’t last that long in my house! Ingredients: 3 cups sugar ¼ cup lemon juice 4 cups fresh strawberries, halved with stems removed ¼ cup Canna Honey 2 Mason jars with lids...

Aus Pflaumen wird Pflaumenmus, aus Pflaumenmus ganz viel Pflaumenmusaufbrot. So lange, bis man kein Brot mehr hat, Erdbeermarmelade oder Käse eifersüchtig aus dem Kühlschrank winken oder einfach zu...

Ein Rezept für fruchtigen Pflaumenmus Marmorkuchen aus der Kastenform

Aus Pflaumen wird Pflaumenmus, aus Pflaumenmus ganz viel Pflaumenmusaufbrot. So lange, bis man kein Brot mehr hat, Erdbeermarmelade oder Käse eifersüchtig aus dem Kühlschrank winken oder einfach zu...

Aus Pflaumen wird Pflaumenmus, aus Pflaumenmus ganz viel Pflaumenmusaufbrot. So lange, bis man kein Brot mehr hat, Erdbeermarmelade oder Käse eifersüchtig aus dem Kühlschrank winken oder einfach zu...

Ein Rezept für fruchtigen Pflaumenmus Marmorkuchen aus der Kastenform

Aus Pflaumen wird Pflaumenmus, aus Pflaumenmus ganz viel Pflaumenmusaufbrot. So lange, bis man kein Brot mehr hat, Erdbeermarmelade oder Käse eifersüchtig aus dem Kühlschrank winken oder einfach zu...

Bei der Hitze war ich froh, dass ich Erdbeermarmelade und Ricotta im Kühlschrank hatte - die Kombi schmeckte nämlich super erfrischend.

Bei der Hitze war ich froh, dass ich Erdbeermarmelade und Ricotta im Kühlschrank hatte - die Kombi schmeckte nämlich super erfrischend.

#kochen #vegetarisch fruhstuck trennkost rezepte, koch jamie oliver, brathahnchen rezept schuhbeck, sallys welt shop, erdbeermarmelade ohne stucke, bjorn freitag rezepte der vorkoster, tim malzer ard mediathek, die perfekte dinner, rezeptportal tm5, apfelblechkuchen mit streusel, shape magazin deutsch, santo de santis, zubereitung butterreis, original franzosisches baguette, rezepte kuhlschrank, maggi fix spaghetti bolognese

#kochen #vegetarisch fruhstuck trennkost rezepte, koch jamie oliver, brathahnchen rezept schuhbeck, sallys welt shop, erdbeermarmelade ohne stucke, bjorn freitag rezepte der vorkoster, tim malzer ard mediathek, die perfekte dinner, rezeptportal tm5, apfelblechkuchen mit streusel, shape magazin deutsch, santo de santis, zubereitung butterreis, original franzosisches baguette, rezepte kuhlschrank, maggi fix spaghetti bolognese

Erdbeermarmelade mit Chia Samen- hält etwa eine Woche im Kühlschrank.

Erdbeermarmelade mit Chia Samen ohne Zucker

Erdbeermarmelade mit Chia Samen- hält etwa eine Woche im Kühlschrank.

Pinterest
Suchen