Brandenburger Lammfleisch

Chef Szmania's version of the classic Bavarian Jägerschnitzel presents pork cutlets in a savory mushroom sauce that will delight the senses!

Port Braised Lamb Shanks - easy to make slow cooked lamb shanks in an incredible port wine sauce! http://www.recipetineats.com

Port Braised Lamb Shanks

Herbstlicher Leckerbissen für kühle Tage – das Chili aus zartem Rindfleisch und süßem Kürbis wird mit einem Chili-Mix verfeinert, der dir richtig einheizt.

Scharfes Kürbis-Chili

Herbstlicher Leckerbissen für kühle Tage – das Chili aus zartem Rindfleisch und süßem Kürbis wird mit einem Chili-Mix verfeinert, der dir richtig einheizt.

Parmesan and Herb Crusted Lamb Chops are crispy and easy to prepare. One rack is perfect for dinner for two and the recipe is easily doubled.

Parmesan and Herb Crusted Lamb Chops

Parmesan and Herb Crusted Lamb Chops are crispy and easy to prepare. One rack is perfect for dinner for two and the recipe is easily doubled.

Roasted Rack of Lamb with Basil Goat Cheese Sauce | halfbakedharvest.com @hbharvest

Roasted Rack of Lamb with Basil Honey Goat Cheese Sauce

Unser beliebtes Rezept für Klassische Kohlrouladen und mehr als 55.000 weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de.

Klassische Kohlrouladen

Unser beliebtes Rezept für Klassische Kohlrouladen und mehr als 55.000 weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de.

Slow Cooked Lamb Shanks in Red Wine Sauce - a classic recipe, meltingly tender meat and a rich red wine based gravy. Easy to make in the oven, slow cooker or stove! www.recipetineats

Slow Cooked Lamb Shanks with Red Wine Sauce

Slow Cooked Lamb Shanks in Red Wine Sauce - a classic recipe, meltingly tender meat and a rich red wine based gravy. Easy to make in the oven, slow cooker or stove!

Drei typische russische Marinaden für zarten Schaschlik aus Schweine-, Rind-, Kalb- oder Lammfleisch. Traditionell auf Metall-Spieß und Mangal-Grill.

Drei typische russische Marinaden für zarten Schaschlik aus Schweine-, Rind-, Kalb- oder Lammfleisch. Traditionell auf Metall-Spieß und Mangal-Grill.

Drei typische russische Marinaden für zarten Schaschlik aus Schweine-, Rind-, Kalb- oder Lammfleisch. Traditionell auf Metall-Spieß und Mangal-Grill.

Drei typische russische Marinaden für zarten Schaschlik aus Schweine-, Rind-, Kalb- oder Lammfleisch. Traditionell auf Metall-Spieß und Mangal-Grill.

Der absolute Lamm Klassiker kommt aus der Toscana. Saftiges, rosa Lamm mit einer knusprigen Rosmarin-Thymian-Kruste und leckeren Kartoffeln aus dem Ofen.

Toskanische Lammkeule

Der absolute Lamm Klassiker kommt aus der Toscana. Saftiges, rosa Lamm mit einer knusprigen Rosmarin-Thymian-Kruste und leckeren Kartoffeln aus dem Ofen.

Port Braised Lamb Shanks - easy to make slow cooked lamb shanks in an incredible port wine sauce! http://www.recipetineats.com

Port Braised Lamb Shanks

Braised lamb shanks slow cooked in an incredible port sauce. Simple to make, on the stove, slow cooker or oven. The rich, thick sauce is incredible!

Um Rouladen selbst zu machen, brauchst du Geduld und das richtige Know-how. Zutaten, Vorbereitung, Garzeit - hier gibt's für dich den großen Rouladen-Guide.

Mach sie mürbe! Rouladen richtig zubereiten

Um Rouladen selbst zu machen, brauchst du Geduld und das richtige Know-how. Zutaten, Vorbereitung, Garzeit - hier gibt's für dich den großen Rouladen-Guide.

Hirschgulasch mit Rotwein und Speck

Hirschgulasch mit Rotwein und Speck

This exceptional lamb loin recipe from Chris Horridge features a wonderful combination of elements, with blushing lamb served on a bed of creamy Parmesan risotto and wilted spinach, finished off with roast shallots, wild mushrooms and olives.

Lamb loin, Parmesan risotto and pan juices

Food - This exceptional lamb loin recipe from Chris Horridge features a wonderful combination of elements, with blushing lamb served on a bed of creamy Parmesan risotto and wilted spinach, finished off with roast shallots, wild mushrooms and olives.

Pinterest
Search