Meitschibei sind für die Kaffeetafel einfach köstlich. Ihre Gäste werden von diesem Rezept begeistert sein.

Meitschibei

Meitschibei sind für die Kaffeetafel einfach köstlich. Ihre Gäste werden von diesem Rezept begeistert sein.

Meitschibei: Teig: Mehl, Salz und Zucker mischen, eine Mulde formen. Hefe in wenig Milch auflösen, mit restlicher Milch und Butter in die Mulde giessen. Zu ...

Meitschibei

Meitschibei: Teig: Mehl, Salz und Zucker mischen, eine Mulde formen. Hefe in wenig Milch auflösen, mit restlicher Milch und Butter in die Mulde giessen. Zu ...

Meitschibei (Swiss Hazelnut Horsehoe Pastries) (10 of 15)

Meitschibei (Swiss Hazelnut Horsehoe Pastries) of

Meitschibei

Meitschibei (Swiss Hazelnut Horsehoe Pastries) of

Meitschibei, is a yeast-risen pastry with a nut filling. Meitschibei is Bern German dialect, and means “girl‘s legs”, referring to the rolled horseshoe shape of this dessert. With a little imagination, you might recognize it as two legs. In the west of Switzerland, Meitschibei is known as Croissant Viennois. The hazelnut filling is traditionally enriched with melted butter and artificial honey. ....

Swiss desserts truly are calorie bombs. We show you the 5 most popular desserts from Switzerland and give you the best recommendations on how to make them healthier by yourself.

863px-Meitschibei_ISO400.jpg 863×768 pixels

863px-Meitschibei_ISO400.jpg 863×768 pixels

500 g UrDinkel-Weissmehl -  1 TL Salz -  50 g Zucker -  125 g Butter, kalt, in Stücke geschnitten -  15 g Hefe, zerbröckelt -  2 dl Milch; 350 g gemahlene Haselnüsse -  75 g Honig, flüssig -  125 g Zucker -  1 TL Zimt -  1,5 dl Rahm -  2 EL Orangeat, fein gehackt, nach Belieben -  -  1/2 Ei, verquirlt

500 g UrDinkel-Weissmehl - 1 TL Salz - 50 g Zucker - 125 g Butter, kalt, in Stücke geschnitten - 15 g Hefe, zerbröckelt - 2 dl Milch; 350 g gemahlene Haselnüsse - 75 g Honig, flüssig - 125 g Zucker - 1 TL Zimt - 1,5 dl Rahm - 2 EL Orangeat, fein gehackt, nach Belieben - - 1/2 Ei, verquirlt

Kalbsragout Rezept - GuteKueche.ch

Kalbsragout

Kalbsragout Rezept - GuteKueche.ch

Meitschibei

Meitschibei

A traditional Swiss Cheese fondue for two, made just like it is in Switzerland. Perfect for sharing or a dinner party. via @earthfoodfire

A traditional Swiss cheese fondue for two, using Gruyere and Emmental Cheese. Made just as it is in Switzerland it's perfect for sharing or a dinner party.

This swiss, leek and mushroom braid is an savory braided pastry stuffed with mushrooms, leeks, thyme of delicious swiss cheese. Easy to make and full of flavor!

Swiss, leek and mushroom braid

Made Super good and no problems with the recipe ; This swiss, leek and mushroom braid is an savory braided pastry stuffed with mushrooms, leeks, thyme of delicious swiss cheese. Easy to make and full of flavor!

Pinterest
Search