Die griechische Antwort auf italienische Lasagne: Zum Hackfleischragout und Béchamel gibt's bei diesem Rezept Auberginenscheiben statt Nudeln und Brösel satt Käse.

Die griechische Antwort auf italienische Lasagne: Zum Hackfleischragout und Béchamel gibt's bei diesem Rezept Auberginenscheiben statt Nudeln und Brösel satt Käse.

Buntes Moussaka - geschichtet in einem heißen Auflauf zwischen Fleisch, Béchamelsauce und Gouda fühlen sich Zucchini und Süßkartoffel pudelwohl.

Buntes Moussaka - geschichtet in einem heißen Auflauf zwischen Fleisch, Béchamelsauce und Gouda fühlen sich Zucchini und Süßkartoffel pudelwohl.

Traditional Greek Moussaka - Layers of eggplant with beef in tomato sauce and topped with Béchamel Sauce. Authentic, classic Greek food!

Traditional Greek Moussaka - Layers of eggplant with beef in tomato sauce and topped with Béchamel Sauce. Authentic, classic Greek food!

Moussaka mit Kartoffeln und Auberginen

Moussaka mit Kartoffeln und Auberginen

Greek Moussaka |  The top bechamel layer gives way to a wonderfully savory meat sauce layered between eggplant to create a dish often compared to a Greek lasagna.

Greek Moussaka | The top bechamel layer gives way to a wonderfully savory meat sauce layered between eggplant to create a dish often compared to a Greek lasagna.

Griechische Moussaka Rezept

Griechische Moussaka Rezept

Unbedingt mal machen!!! Auberginen-Hackfleisch-Auflauf (Moussaka)

Unbedingt mal machen!!! Auberginen-Hackfleisch-Auflauf (Moussaka)

Traditional Greek Moussaka - Layers of eggplant with beef in tomato sauce and topped with Béchamel Sauce. Authentic, classic Greek food!

Greek moussaka (eggplant beef bake)

Traditional Greek Moussaka - Layers of eggplant with beef in tomato sauce and topped with Béchamel Sauce. Authentic, classic Greek food!

This Mighty Moussaka is packed with layers and layers of eggplant, zucchini, potatoes, meat and, of course, a creamy bechamel sauce. A mouthwatering and hearty casserole that will surely tickle your tastebuds.

Mighty Moussaka

This Mighty Moussaka is packed with layers and layers of eggplant, zucchini, potatoes, meat and, of course, a creamy bechamel sauce. A mouthwatering and hearty casserole that will surely tickle your tastebuds.

Verbesserung: 1,5 kg Aubergine, 400g Tomaten, 600 ml Bechamelsauce  Griechische Moussaka Rezept | Küchengötter

Verbesserung: 1,5 kg Aubergine, 400g Tomaten, 600 ml Bechamelsauce Griechische Moussaka Rezept | Küchengötter

Pinterest
Suchen