steven holl -planar house - Αναζήτηση Google                                                                                                                                                      More

steven holl -planar house - Αναζήτηση Google More

Gartenhaus neu

T Space / Steven Holl Architects

Gartenhaus neu

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

| steven holl: tianjin ecocity ecology and planning...

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

Pratt architecture school. Steven holl. Glass facade. Fragmented pattern. Infill.

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

Planar House / Steven Holl Architects

http://www.architecture-buildings.com/images/2011/04/arizona-house-concrete-wall-facade.jpg

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl BY LIZ STINSON 12.12.13 The new Seona Reid Building at the Glasgow School of Art, designed by Steven Holl Architects, pulls natural light and ventilation into the structure’s core.   Bryan Christie Design

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl

An Ingeniously Green School, by Master Architect Steven Holl BY LIZ STINSON 12.12.13 The new Seona Reid Building at the Glasgow School of Art, designed by Steven Holl Architects, pulls natural light and ventilation into the structure’s core. Bryan Christie Design

STEVEN HOLL  LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s  > here’s the key

STEVEN HOLL LIGHT SCORE (LIGHT STUDIES FOR THE MUSEUM OF THE CITY IN CASSINO, ITALY), 1990s > here’s the key

T Space - Steven Holl Architects

T Space / Steven Holl Architects

T Space - Steven Holl Architects

Steven Holl

Steven Holl Interview: Not a 'Signature Architect' / Andrew Caruso

Steven Holl

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Old meets new in Steven Holl's NYU project, as the somewhat biomorphic banister penetrations reinterpret, and draw attention to, the pronounced irregularities in the adjacent brick wall.

Pinterest
Suchen