More ideas from Franzi
italian florentines...oatmeal, coconut & almonds. oh my.

italian florentines...oatmeal, coconut & almonds. oh my.

Hallo, mein Name ist Miho und ich bin süchtig nach Zucchinisuppe! Ich könnte ein ganzes Buch mit Rezepten dazu füllen, so viele verschiedene Variationen habe ich schon gekocht

Hallo, mein Name ist Miho und ich bin süchtig nach Zucchinisuppe! Ich könnte ein ganzes Buch mit Rezepten dazu füllen, so viele verschiedene Variationen habe ich schon gekocht

NYT Cooking: Five simple ingredients – cream, vanilla, salt, eggs and sugar – make for an exquisitely rich and elegant dessert. Most crème brûlée recipes require the use of a small propane torch to achieve the crackly sugar top, but this version offers a simpler (and safer) solution: your oven's broiler. One thing to note: Be sure to let the custard set for several hours ... #Creme_Brulee

NYT Cooking: Five simple ingredients – cream, vanilla, salt, eggs and sugar – make for an exquisitely rich and elegant dessert. Most crème brûlée recipes require the use of a small propane torch to ac (Favorite Desserts Sugar)

Mürbeteig-Baiser-Plätzchen mit Geleefüllung Rezept

Mürbeteig-Baiser-Plätzchen mit Geleefüllung Rezept

Die Dessert-Idee zu Weihnachten! #Dessert #Weihnachten #Spekulatius

Die Dessert-Idee zu Weihnachten! #Dessert #Weihnachten #Spekulatius