Catherine Antonio

Catherine Antonio

Catherine Antonio
Weitere Ideen von Catherine
Momma's Easy No Yeast Dinner Rolls: 1 Cup Flour 1 tsp Baking Powder 1/4 teaspoon salt 1/2 Cup milk 2 Tablespoons Mayo Combine all ingredients, spoon in to a greased muffin pan, makes aprox. (5) rolls. cook in a preheated 350 degree oven for 15 minutes or till done and golden brown.

Momma's Easy No Yeast Dinner Rolls: 1 Cup Flour 1 tsp Baking Powder 1/4 teaspoon salt 1/2 Cup milk 2 Tablespoons Mayo Combine all ingredients, spoon in to a greased muffin pan, makes aprox. (5) rolls. cook in a preheated 350 degree oven for 15 minutes or till done and golden brown.

Rich, fudgy brownies and Oreos combine for these amazingly delicious Fudgy Cookies and Cream Brownies! - Bake or Break

Rich, fudgy brownies and Oreos combine for these amazingly delicious Fudgy Cookies and Cream Brownies! - Bake or Break

Kürbis-Schoko-Kuchen. Für Springform 26 cm Ø oder für 12 Muffins: 500 g geraspelter Hokkaido Kürbis / 250 g gemahlene Haselnüsse / 200 g weiche Butter / 4 Eier, getrennt / 100 g flüssiger Honig / 120 g brauner Zucker / 100 g Mehl / 2 TL Backpulver / 1 TL Zimt / etwas Vanillemark / 200 g dunkle Schoko-Kuchenglasur Herd auf 180° vorheizen / Kuchen ca. 60 Minuten lang backen / Muffins brauchen ca. 20-30 Minuten :-)

Kürbis-Schoko-Kuchen. Für Springform 26 cm Ø oder für 12 Muffins: 500 g geraspelter Hokkaido Kürbis / 250 g gemahlene Haselnüsse / 200 g weiche Butter / 4 Eier, getrennt / 100 g flüssiger Honig / 120 g brauner Zucker / 100 g Mehl / 2 TL Backpulver / 1 TL Zimt / etwas Vanillemark / 200 g dunkle Schoko-Kuchenglasur Herd auf 180° vorheizen / Kuchen ca. 60 Minuten lang backen / Muffins brauchen ca. 20-30 Minuten :-)