More ideas from HeiGl

Stampin Up, Diy Tutorial, Big Shot, Baden, Papercraft, Clever, Natural Cleaning Products, Helpful Tips, Card Crafts, Search, Diy Home Crafts, Rezepte, Foil Stamping, Paper Art, Stamping Up, Paper Crafts

This card was one I've wanted to do for a while, to break out the Spring Flowers sets from Simon Says Stamp and put together this simple watercoloured card. Do you think if we all make Spring themed cards that the season will arrive sooner?! I've linked all supplies at the end of this post. Compensated affiliate links used. I love the look of no-line colouring for florals with a lovely stamped and masked collection of blooms, but it is more time-consuming. So for this quick card, I stamped a…

This card was one I've wanted to do for a while, to break out the Spring Flowers sets from Simon Says Stamp and put together this simple watercoloured card. Do you think if we all make Spring themed cards that the season will arrive sooner?! I've linked all supplies at the end of this post. Compensated affiliate links used. I love the look of no-line colouring for florals with a lovely stamped and masked collection of blooms, but it is more time-consuming. So for this quick card, I stamped a…

Wenn es bei mir ein Dessert gibt, dann ist es meistens ein Klassiker. Ich mag den guten alten Milchreis, Griessbrei, Pudding und Co. Tiramisu gehört auch zu meinen all time favorits. Das klassische Tiramisu habe ich zu einem Sommerdessert abgewandelt. Die Zitrone gibt der Mascarpone eine ganz frische Note und die Löffelbiskuit werden mit Limoncello getränkt. Mmhh lecker…. Für eine Form 30x20cm braucht ihr. 200g Löffelbiskuit 250g Mascarpone 3 sehr frische Eier 120ml Limoncello 125ml Wasser 5…

Wenn es bei mir ein Dessert gibt, dann ist es meistens ein Klassiker. Ich mag den guten alten Milchreis, Griessbrei, Pudding und Co. Tiramisu gehört auch zu meinen all time favorits. Das klassische Tiramisu habe ich zu einem Sommerdessert abgewandelt. Die Zitrone gibt der Mascarpone eine ganz frische Note und die Löffelbiskuit werden mit Limoncello getränkt. Mmhh lecker…. Für eine Form 30x20cm braucht ihr. 200g Löffelbiskuit 250g Mascarpone 3 sehr frische Eier 120ml Limoncello 125ml Wasser 5…

Prägeschablonen sind sehr vielseitig: man kann Papier oder Metall prägen, die geprägten Hintergründe einfach so verwenden, oder man kann sie einfärben, die Prägeschablonen lassen sich zum Stempeln benutzen, oder teilen. Nun [...]

Prägeschablonen sind sehr vielseitig: man kann Papier oder Metall prägen, die geprägten Hintergründe einfach so verwenden, oder man kann sie einfärben, die Prägeschablonen lassen sich zum Stempeln benutzen, oder teilen. Nun [...]

1-teig-9-rollen-2

1-teig-9-rollen-2