Originellere Gartendeko gibts ja kaum! Für euch gefunden bei theownerbuildernetwork.co

Mark Hall Sculpture in the Modern Artists Gallery. "Mark Hall sculpture is collected worldwide and his installation work is referred to as 'seamless cutting edge contemporary art'." seen at: image.

optimale Höhen für Küchenmöbel

Optimal height for kitchen furniture. hmmm my husband and I have almost difference!

by @berlineinteriors

The line concept used throughout this room is horizontal. It creates an open and restful atmosphere. The horizontal lines are throughout the staircase and the window.

Chaudfontaine.

Mehmet Ali Uysal (Turkish, ) - Skin Built for the Festival of the Five Seasons in Chaudfontaine Park, which lies on the outskirts of Liege, Belgium, a giant clothespin sculpture appears to be holding on to a mound of dirt and grass.

Meat Chart - Smoking Time & Temps

This is so my next project…Master Meat Smoker! Cheat sheet on meat smoking times and temperatures from Bradley Smoker! Maybe one day I will attempt this on someones smoker.

In this poolside lounger. Community Post: 44 Amazing Places You Wish You Could Nap Right Now

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Gruss aus der Hexenküche: Die wohl weltbesten Grillrippchen überhaupt! Zutaten: Schälrippchen (ich rechne ungefähr einen Strang pro Person, dann bleibt für mich für den nächsten Tag auf jeden Fall noch 1x Mittagessen übrig) Rub 5 El brauner Zucker 3 El Paprika edelsüss (Ich nehm Räucherpaprika, das gibts in süß und scharf. Da schmecken die Rippchen wie aus dem Smoker!) 1 El Salz 1 El schwarzer Pfeffer 1 El Paprika rosenscharf 1 El Chiliflocken 1 El Knoblauchpulver 1 El Zwiebelpulver

Gruss aus der Hexenküche: Die wohl weltbesten Grillrippchen überhaupt! Zutaten: Schälrippchen (ich rechne ungefähr einen Strang pro Person, dann bleibt für mich für den nächsten Tag auf jeden Fall noch 1x Mittagessen übrig) Rub 5 El brauner Zucker 3 El Paprika edelsüss (Ich nehm Räucherpaprika, das gibts in süß und scharf. Da schmecken die Rippchen wie aus dem Smoker!) 1 El Salz 1 El schwarzer Pfeffer 1 El Paprika rosenscharf 1 El Chiliflocken 1 El Knoblauchpulver 1 El Zwiebelpulver

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