Perfekt als leichte Mahlzeit oder als Ausgleich nach großen Schlemmertagen. Hier gehts zum Gratis-Kochbuch zum Durchklicken: http://eatsmarter.de/rezepte/rezeptsammlungen/diaetrezepte-unter-250-kalorien-fotos#/0

Perfekt als leichte Mahlzeit oder als Ausgleich nach großen Schlemmertagen. Hier gehts zum Gratis-Kochbuch zum Durchklicken: http://eatsmarter.de/rezepte/rezeptsammlungen/diaetrezepte-unter-250-kalorien-fotos#/0

Best chicken tikka masala - I’m in love with this chicken tikka masala recipe — it’s restaurant quality, made from scratch, and easy to make. It’s relatively quick to make as well; most of the time is spent marinating the chicken and only 20 minutes is spent simmering the sauce on the stove. If chicken tikka masala is your go-to dish to order at Indian restaurants, then you’ve got to try this! - savorytooth.com

Best chicken tikka masala

Best chicken tikka masala - I’m in love with this chicken tikka masala recipe — it’s restaurant quality, made from scratch, and easy to make. It’s relatively quick to make as well; most of the time is spent marinating the chicken and only 20 minutes is spent simmering the sauce on the stove. If chicken tikka masala is your go-to dish to order at Indian restaurants, then you’ve got to try this! - savorytooth.com

Baked Mozzarella Chicken Roll recipe

Baked Mozzarella Chicken Rolls

Hähnchenbrustfilet mit Tomate und Mozzarella in Kräuter - Sahne - Sauce

Hähnchenbrustfilet mit Tomate und Mozzarella in Kräuter - Sahne - Sauce

Delicious Indian dinner with easy potato curry called Kashmiri Dum Aloo - a yogurt base and lite spices make scrumptious base and served with lite rice and green peas pilaf | chefdehome.com

Kashmiri Dum Aloo

Delicious Indian dinner with easy potato curry called Kashmiri Dum Aloo - a yogurt base and lite spices make scrumptious base and served with lite rice and green peas pilaf | chefdehome.com

Die goldbraun gebratenen Taler schmecken herrlich nach Kartoffel und verbergen im Inneren eine würzige Füllung aus Champignon und Zwiebel.

Die goldbraun gebratenen Taler schmecken herrlich nach Kartoffel und verbergen im Inneren eine würzige Füllung aus Champignon und Zwiebel.

Zutaten (4 bis 5 Brote): 750 g Weizenmehl (Type 405) 1,5 Packungen Trockenhefe oder 30 g Würfelhefe 1 TL Zucker 40 g Margarine 1 Ei 1 EL Salz 430 ml lauwarmes Wasser 10 g Parmesan 1 EL getrockneter Oregano Zubereitung: Mehl, Hefe, Zucker, Margarine, Ei, Salz und Wasser zu einem Teig verarbeiten und diesen 30Read more

Parmesan-Oregano-Brot

Zutaten (4 bis 5 Brote): 750 g Weizenmehl (Type 405) 1,5 Packungen Trockenhefe oder 30 g Würfelhefe 1 TL Zucker 40 g Margarine 1 Ei 1 EL Salz 430 ml lauwarmes Wasser 10 g Parmesan 1 EL getrockneter Oregano Zubereitung: Mehl, Hefe, Zucker, Margarine, Ei, Salz und Wasser zu einem Teig verarbeiten und diesen 30Read more

Rajouter des carottes, Edamames, la moitié d'une canne de lait de coco et des pois chiche. ❤❤❤

Aloo Gobi - Cauliflower Potato Curry

Rajouter des carottes, Edamames, la moitié d'une canne de lait de coco et des pois chiche. ❤❤❤

Pinterest
Suchen