Justus Møeller
Weitere Ideen von Justus
germanpostwarmodern: “ House Dr Fischer (1926-27) in Wuppertal, Germany, by Hans Heinz Lüttgen ”

germanpostwarmodern: “ House Dr Fischer (1926-27) in Wuppertal, Germany, by Hans Heinz Lüttgen ”

Nachdem Verkehr und Lärm im Tunnel verschwanden, renovierte Eberhard Heimsch das Erbe der Großeltern und zog mit seiner Familie ein.

Nachdem Verkehr und Lärm im Tunnel verschwanden, renovierte Eberhard Heimsch das Erbe der Großeltern und zog mit seiner Familie ein.

As this home is located on a sloping site, the house cantilevers out over a retaining wall faced in local Purbeck stone, and creates a sheltered parking area. Lighting has been added underneath the cantilevered section to make it easier to see at night.

As this home is located on a sloping site, the house cantilevers out over a retaining wall faced in local Purbeck stone, and creates a sheltered parking area. Lighting has been added underneath the cantilevered section to make it easier to see at night.