| DETAILS | Wooden slats as bannister. Wohnhaus W. by Berschneider+Berschneider Architekten. lovely wood detail to allow light to transfer through into the lower staircase #stairs #stairs

| DETAILS | Wooden slats as bannister. Wohnhaus W. by Berschneider+Berschneider Architekten. lovely wood detail to allow light to transfer through into the lower staircase #stairs #stairs

timber stair screen at Nikau House / Strachan Group Architects

Gallery of Nikau House / Strachan Group Architects - 8


Weitere Ideen
A steel landing in this home turns into a bench with book storage below.

A steel landing in this home turns into a bench with book storage below.

Full height wooden bannister offers screening from, but also a view of the stairs

Contemporary home in Victorian bushlands

Balustrades - vertical timber battens on stainless steel frame and stanchions

Balustrades - vertical timber battens on stainless steel frame and stanchions

Pinterest
Suchen