awesome Entryway Table Made of 2 Pallets - DIY 20 Upcycled Wood Pallet Ideas | 101 Palle... by http://www.best99-home-decorpics.us/homemade-home-decor/entryway-table-made-of-2-pallets-diy-20-upcycled-wood-pallet-ideas-101-palle/

Entryway Table Made of 2 Pallets - DIY 20 Upcycled Wood Pallet Ideas

Grau und Weiß passt einfach perfekt zusammen.

False Creek Condo by After Design

Hallways as gallery walls. Another good use of space. White frames and gray walls look clean, contemporary. Contemporary Design Ideas, Pictures, Remodel and Decor on Houzz

Atelier Zafari.Architecture | apartments and townhouses 46

wall and concrete ceiling - breakthrough the concrete to insert lightning stripe - gives rythme elegance to the corridor // apartments and townhouses 46 by Atelier Zafari Architecture

Berschneider + Berschneider, Architekten BDA + Innenarchitekten, Neumarkt: Umbau und Sanierung denkmalgeschütztes WH W Nürnberg (2015)

Berschneider + Berschneider, Architekten BDA + Innenarchitekten, Neumarkt: Umbau und Sanierung denkmalgeschütztes WH W Nürnberg (2015)

Une entrée quelconque ? Cachez la porte plane en imaginant sur l'ensemble du mur, porte comprise, du sol au plafond, un immense tableau, portrait ou autre, en noir et blanc ou en couleur.

Totally into this feature wall (with included door!) by Sprayboks Design - Like this hallway?

Berschneider + Berschneider, Architekten BDA + Innenarchitekten, Neumarkt: Neubau WH R-L Mittelfranken 2015

Berschneider + Berschneider, Architekten BDA + Innenarchitekten, Neumarkt: Neubau WH R-L Mittelfranken 2015

kleines bad fliesen badmatten badeteppiche badvorleger bambus

Stone basin for a perfectly rustic bathroom. Great use of space for a narrow bathroom. Add Candle Impressions or Mirage LED candles on a shelf to warm it up with candlelight ambiance.

Two boxes made of glass and wood, simple volumes of similar dimensions, were added to the original house. One box was placed on the roof and the other one in...

Two boxes made of glass and wood, simple volumes of similar dimensions, were added to the original house. One box was placed on the roof and the other one in.

Pinterest
Search