Natalie Küster
Weitere Ideen von Natalie
Craveyard Halloween Party | This fun kids’ Halloween Party is full of all sorts of craveyard goodies. The ghost goo cupcakes are my favorite Halloween dessert recipe. We’ve also got a fun Halloween drink idea. This Halloween punch recipe is a bright green swamp water that guests are going to love! Lots of fun Halloween party decorations and Halloween party ideas that kids will love! AD #craveyard

Craveyard Halloween Party | This fun kids’ Halloween Party is full of all sorts of craveyard goodies. The ghost goo cupcakes are my favorite Halloween dessert recipe. We’ve also got a fun Halloween drink idea. This Halloween punch recipe is a bright green swamp water that guests are going to love! Lots of fun Halloween party decorations and Halloween party ideas that kids will love! AD #craveyard

Halloween Pumpkin Cake with Cream Cheese Frosting - What’s Halloween without black and orange? This cake, although simple to make, looks super impressive. Halloween Pumpkin Cake with Cream Cheese Frosting will surely impress all of your favourite little trick or treater’s!

Halloween Pumpkin Cake with Cream Cheese Frosting - What’s Halloween without black and orange? This cake, although simple to make, looks super impressive. Halloween Pumpkin Cake with Cream Cheese Frosting will surely impress all of your favourite little trick or treater’s!

Dieser Klassiker kommt immer gut an und ist auch relativ einfach herzustellen. Aber bei unserem Rezept für klassische Sahnetrüffel bitte 8 Stunden Zeit zum fest werden lassen einplanen!

GRUNDREZEPT SAHNETRÜFFEL - Dieser Klassiker kommt immer gut an und ist auch relativ einfach herzustellen. Aber bei unserem Rezept für klassische Sahnetrüffel bitte 8 Stunden Zeit zum fest werden lassen einplanen!

Zimt Brownies mit gebrannten Mandeln

Ihr sucht ein Knaller-Weihnachtsdessert, mit dem ihr eure Oma, Eltern oder Liebsten so richtig beeindrucken könnt? Bitteschön: Zimt-Brownie...

Zimtsterne backen - so geht's Schritt für Schritt

Zimtsterne-Rezept - Zutaten für ca. 50 Stück: 250 g + etwas Puderzucker 3 Eiweiß (Gr. M) Salz 2 gestr. TL Zimt 350 g gemahlene Mandeln (mit Haut) etwas Mehl Backpapier evtl. Frischhaltefolie

Zimtsterne - diesen vorweihnachtlichen Klassiker hat schon Oma gebacken. Eine Prise Zimt und ein Hauch Mandelaroma machen die süßen

Zimtsterne hat schon Oma gebacken. Und zwar die Besten! Wie Sie die süßen Kleinigkeiten so schön weich und kross bekommen hat - ein geheimes Familienrezept.