Lilly Brekalo
More ideas from Lilly
Posnih pita nikad dosta. Ovo je još jedna posna pita koja privlači pažnju svojom neobičnom kombinacijom.            POTREBNO: 500 g kora za pitu 300 g šampinjona 300 g fileta soma ili oslića 1 glavic

Posnih pita nikad dosta. Ovo je još jedna posna pita koja privlači pažnju svojom neobičnom kombinacijom. POTREBNO: 500 g kora za pitu 300 g šampinjona 300 g fileta soma ili oslića 1 glavic

Čim vidim neki zanimljivi recept s piletinom ja ga moram isprobati. Ovog puta je to recept s Coolinarike. Piletina je unutra mekana i sočna i oduševiće vas ukus jela. Prilog odaberite po želji.

Čim vidim neki zanimljivi recept s piletinom ja ga moram isprobati. Ovog puta je to recept s Coolinarike. Piletina je unutra mekana i sočna i oduševiće vas ukus jela. Prilog odaberite po želji.

Käsespätzle schmecken besonders im Winter super lecker. Star-Koch Achim hat sich eine ganz besondere Variante der leckeren Speise überlegt.

Käsespätzle schmecken besonders im Winter super lecker. Star-Koch Achim hat sich eine ganz besondere Variante der leckeren Speise überlegt.

So sieht's aus. - Bohnen mit Speck nach Bud Spencer

So sieht's aus. - Bohnen mit Speck nach Bud Spencer

Ein super leckeres und einfaches Rezept für Chili con Carne a la Western Style!

Ein super leckeres und einfaches Rezept für Chili con Carne a la Western Style!

Bigos – polnischer Sauerkrauteintopf. Fleisch, Sauerkraut und Weißkohl sind unverzichtbare Zutaten des Bigos.

Bigos – polnischer Sauerkrauteintopf - So sieht's aus.

Rein in den Topf: Sauerkraut, Weißkohl, polnische Wurst wie Kabanossi, Wacholderbeeren und getrocknete Pilzen dürfen im traditionellen Bigos nicht fehlen.

Rein in den Topf: Sauerkraut, Weißkohl, polnische Wurst wie Kabanossi, Wacholderbeeren und getrocknete Pilzen dürfen im traditionellen Bigos nicht fehlen.

Salata od krompira i cvekle

Salata od krompira i cvekle

Corbica sa limunom

Corbica sa limunom

Somuni ili lepinje

Somuni ili lepinje

Paprike punjene krompirom

Paprike punjene krompirom

SMS poruke za Badnje jutro, Badnji dan, Badnje veče i Božić 2014

Ungarische Lángos lassen sich nach Belieben verfeinern. Hier werden die Hefeteigfladen mit Fetacreme und einem würzigem Kräuter-Knoblauch-Relish belegt.

Ungarische Lángos lassen sich nach Belieben verfeinern. Hier werden die Hefeteigfladen mit Fetacreme und einem würzigem Kräuter-Knoblauch-Relish belegt.

Ungarische Lángos lassen sich nach Belieben verfeinern. Hier werden die Hefeteigfladen mit Fetacreme und einem würzigem Kräuter-Knoblauch-Relish belegt.

Ungarische Lángos lassen sich nach Belieben verfeinern. Hier werden die Hefeteigfladen mit Fetacreme und einem würzigem Kräuter-Knoblauch-Relish belegt.