Pizza Muffins

Stuffed Pizza Muffins- these are awesome! I use shredded mozzarella rather than chunks of string cheese. How in the hell would you neatly roll THOSE up? Also, we call them pizza rolls b/c pizza cupcakes sounds stupid and revolting.

A classic white pizza with a whole-wheat blend crust is the perfect cheesy, oily, and garlic-y pizza for any day of the week!

A classic white pizza with a whole-wheat blend crust is the perfect cheesy, oily, and garlicy pizza for any day of the week!

Homemade Stromboli Recipe

How To Easy Stromboli~Ingredients Pizza Dough Genoa Salami Ham Pepperoni Provolone Mozzarella Egg Yolk Olive Oil(Cheap Easy Meal 3 Ingredients)

Homemade Stromboli Recipe

How To Easy Stromboli~Ingredients Pizza Dough Genoa Salami Ham Pepperoni Provolone Mozzarella Egg Yolk Olive Oil(Cheap Easy Meal 3 Ingredients)

Das Rezept für Tortano – italienisches Pizzabrot und weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de

Tortano – italienisches Pizzabrot

The recipe for Tortano - Italian pizza bread and more free recipes on LECKER.

Easy Pizza Roll-Ups

Easy Pizza Roll-Ups ---~>A new twist on pizza night, super easy, yummy Pizza Roll-ups! Easy and delicious! I enjoyed this dinner over the holidays because it was so simple!

Easy Pizza Dip - Cheese lovers and pizza fans will love this fast and easy dip!! Perfect party food that's a guaranteed hit! That CHEESE!!

Easy Pizza Dip by - Cheese lovers and pizza fans will love this fast and easy dip! Pair with Ragù Pizza Sauce for the perfect comfort food that's a guaranteed hit!

Schnelle Pfannenpizza: 150 g Mehl mit 1 TL Backpulver mit 2 EL Olivenöl und 75 ml Wasser zu einem klebrigen Teig verkneten. Teig in eine Pfanne geben und gut auslegen. 2 EL Tomatenmark auf dem Teig verstreichen. 2 Tomaten in kleine Stücke schneiden, mit Salz, Pfeffer, Oregano und Basilikum würzen und darüber verteilen. Mit in dünne Scheiben geschnittenem Mozarella belegen. Deckel drauf und am Herd auf mittlerer Hitze ca. 15 bis 20 Minuten backen.

Schnelle Pfannenpizza: 150 g Mehl mit 1 TL Backpulver mit 2 EL Olivenöl und 75 ml Wasser zu einem klebrigen Teig verkneten. Teig in eine Pfanne geben und gut auslegen. 2 EL Tomatenmark auf dem Teig verstreichen. 2 Tomaten in kleine Stücke schneiden, mit Salz, Pfeffer, Oregano und Basilikum würzen und darüber verteilen. Mit in dünne Scheiben geschnittenem Mozarella belegen. Deckel drauf und am Herd auf mittlerer Hitze ca. 15 bis 20 Minuten backen.

Das perfekte Partysuppe - Pizzasuppe-Rezept mit Bild und einfacher Schritt-für-Schritt-Anleitung: Hinweise: Ich komme ursprünglich aus dem Norden und…

Partysuppe - Pizzasuppe

Das perfekte Partysuppe - Pizzasuppe-Rezept mit Bild und einfacher Schritt-für-Schritt-Anleitung: Hinweise: Ich komme ursprünglich aus dem Norden und…

Pinterest
Search