With Paulo Coelho

With Paulo Coelho, Davos in 2013

ballina

ballina

Ne guzhine

Ne guzhine

Dokumentari që çensuroi kisha greke sepse ka të dhëna që populli grek nuk duhet ti dijë. Grekët nuk kanë lidhje me greqinë e lashtë por shumica janë Arvanitas - Shqiptarë të helenizuar me dhunë. Greqia e lashtë, për grekët e sotëm, është një mit dhe si e tillë është e mbushur plot me të pavërteta. Ja se çthotë Presidenti amerikan John F. Kenned...

Dokumentari i SKAI në shqip.

Pinterest
Search