Mario Guidone

Mario Guidone

Mario Guidone
Weitere Ideen von Mario
Gefüllte Spitzpaprika mit Schafskäsecreme Rezept | Küchengötter

Die gefüllten Spitzpaprika schmecken warm oder kalt. Ideal für ein Büfett oder zum Mitnehmen.

Knoblauch-Champignons, ein schmackhaftes Rezept aus der Kategorie Snacks und kleine Gerichte. Bewertungen: 4. Durchschnitt: Ø 3,8.

Zutaten 450 g Champignons, weiße 5 EL Olivenöl 2 Zehe/n Knoblauch, gehackt 1 Spritzer Zitronensaft 4 EL Petersilie, glatte, gehackt Salz und Pfeffer

Ein neuer Foodtrend ist geboren. Und was für einer: leckeres, glutenfreies Brot ohne Kohlenhydrate.

Schnell noch 2 Kilo bis zur Bikini-Saison abnehmen? Dann probier doch mal unseren für die Eiweiß-Diät. Mit den leckeren Protein-Gerichten kannst du ganz schnell und lecker abnehmen.

Ein echtes low carb Soulfood: Cheeseburger Calzone! #lowcarb #abnehmen #glutenfrei www.lowcarbkoestlichkeiten.de

Ein echtes low carb Soulfood: Cheeseburger Calzone! www.lowcarbkoestlichkeiten.de Füllung lecker, Teig geht so

#JamieOliver: Chilli Con Carne with Popping Kidney Beans #Recipe... A good, slow-cooked chilli always goes down a storm. I’ve done popping kidney beans on the side to mix it up, then serve it with what you fancy – rice, jacket potatoes, flatbreads, tacos, it’s your call.

#JamieOliver: Chilli Con Carne with Popping Kidney Beans #Recipe... A good, slow-cooked chilli always goes down a storm. I’ve done popping kidney beans on the side to mix it up, then serve it with what you fancy – rice, jacket potatoes, flatbreads, tacos, it’s your call.

NYT Cooking: This elegant riff on a childhood favorite came to The Times in 2009 by way of Jamie Oliver, the British chef and cookbook author. It was featured in his cookbook “Jamie’s Food Revolution: Rediscover How to Cook Simple, Delicious, Affordable Meals," and it's a favorite of his daughters, Poppy and Daisy. It's wholesome (no powdered cheese!), and it can be ready in about ...

NYT Cooking: This elegant riff on a childhood favorite came to The Times in 2009 by way of Jamie Oliver, the British chef and cookbook author. It was featured in his cookbook “Jamie’s Food Revolution: Rediscover How to Cook Simple, Delicious, Affordable Meals," and it's a favorite of his daughters, Poppy and Daisy. It's wholesome (no powdered cheese!), and it can be ready in about ...