ermigersh

Pizza Margherita Grilled Cheese

The world’s best chicken! 4 boneless, skinless chicken breasts, 1/2 cup dijon mustard, 1/4 cup maple syrup, 1 tablespoon red wine vinegar, salt & pepper. Preheat oven to 425 degrees. In a small bowl, mix together mustard, syrup, and vinegar. Place chicken breasts into 9×13 greased baking dish. Pour mustard mixture over chicken. Make sure each breast is coated. Bake for about 30-40 minutes. Season with chopped rosemary.

Ist ganz okay. Mir war der Senfgeschmack etwas zu extrem. Das Hähnchen war aber saftig. Ich habe es übrigens 25 Minuten bei 180 Grad (Heißluft) gebacken.

Spicy Sweet Chilli Sauce - Easy to make, absolutely delicious, with an extra kick of spice this is the BEST Sweet chilli sauce you will EVER have!

Spicy Sweet Chilli Sauce

Spicy Sweet Chilli Sauce - Easy to make, absolutely delicious, with an extra kick of spice this is the BEST Sweet chilli sauce you will EVER have!

This Chicken Alfredo Dip is out of this world! It’s creamy, cheesy, loaded with chicken and made from scratch! Perfect as an appetizer or a casual lunch or dinner. Hello again! It’s Ashley here from The Recipe Rebel and I have a confession for you: I’m not into dips. I feel like people might think …

Chicken Alfredo Dip

This Chicken Alfredo Dip is out of this world! It’s creamy, cheesy, loaded with chicken and made from scratch! Perfect as an appetizer or a casual lunch or dinner. Hello again! It’s Ashley here from The Recipe Rebel and I have a confession for you: I’m not into dips. I feel like people might think …

@eitshk

eat-well-and-go-to-the-gym

This homemade Chimichurri Sauce recipe is super easy to make in the food processor or blender, and it's full of easy, fresh, and delicious ingredients, and it's perfect for topping seafood, steak, veggies, or whatever sounds good. | gimmesomeoven.com

Chimichurri

This homemade Chimichurri Sauce recipe is super easy to make in the food processor or blender, and it's full of easy, fresh, and delicious ingredients, and it's perfect for topping seafood, steak, veggies, or whatever sounds good. | gimmesomeoven.com

Diese fruchtigen kleinen Zitronenbrownies versüßen garantiert jeden Frühlingsnachmittag, an dem uns jetzt endlich schon das ein oder andere warme Lüftchen um die Nase weht und wir von hier und da vor sich hin brutzelndes Grillgut aus Gärten und von Balkonen erschnuppern können. Meine Backkünste halten sich bislang noch in Grenzen. Aus dem einfachen Grund, weil ich so gerne experimentiere und so ungern strikt nach Rezept koche. Meistens fällt mir immer noch eine Verrücktheit ein, die ich…

Diese fruchtigen kleinen Zitronenbrownies versüßen garantiert jeden Frühlingsnachmittag

Große Liebe: Zimtknoten. Oder wie sie in Norwegen sagen: Kanelknuter. Zum Knutschen köstlich! | Lykkelig | Bloglovin’

Große Liebe: Zimtknoten. Oder wie sie in Norwegen sagen: Kanelknuter. Zum Knutschen köstlich! (Lykkelig)

Diese bezaubernden Zimtknoten heißen Kanelknuter. Ich sag euch warum: Kanel ist norwegisch und heißt Zimt. Und Knuter heißt Knutschen. Weil die Zimtknoten einfach zum Knutschen köstlich sind. Ok... st

Rezept für Grillspieße mit Hähnchen und buntem Gemüse - Gaumenfreundin.de Foodblog

Grillspieße mit Hähnchen und buntem Gemüse

Die Low Carb Grillspieße mit Hähnchen, Paprika, Zucchini und Tomaten sind kinderleicht gemacht und eine tolle, gesunde Abwechslung zu Grillfleisch.

Pinterest
Suchen