Zucchini Crust Pizza.. WOW favorite new healthy recipe!!

Easy And HEALTHY Zucchini Crust Pizza Recipe. This Is The BEST Way To Bake Your Own Pizza Without The Guilt! It's Full Of Healthy Carbs, No Gluten. Hopefully it tastes better than the cauliflower pizza crust!

Zucchini Noodles with Creamy Avocado Pesto | Eat Yourself Skinny

Zucchini Noodles with Creamy Avocado Pesto

Save this zoodles recipe for zucchini noodles with creamy avocado pesto for a healthy weeknight dish you can pair with chicken, shrimp or steak! Whole 30 Main Dish

Sweet Potato Corn Cakes with Garlic Dipping Sauce ~ These sweet potato corn cakes are so good that I am sure you will love them as much as I do.

Sweet Potato Corn Cakes with Garlic Dipping Sauce

Sweet Potato Corn Cakes with Garlic Dipping Sauce ~ Idea to try: use skins, blend in food processor, vegan eggs or no eggs and bake. These sweet potato corn cakes are so good that I am sure you will love them as much as I do.

Baked Parmesan Zucchini Sticks

Baked Parmesan Zucchini Sticks

Baked Parmesan Zucchini Sticks - delicious zucchini sticks breaded with Panko breadcrumbs and Parmesan cheese, at only 78 calories a serving.

Kürbis-Rösti mit Kräuterquark

Kürbis-Rösti mit Kräuterquark

Schnelle Pfannenpizza: 150 g Mehl mit 1 TL Backpulver mit 2 EL Olivenöl und 75 ml Wasser zu einem klebrigen Teig verkneten. Teig in eine Pfanne geben und gut auslegen. 2 EL Tomatenmark auf dem Teig verstreichen. 2 Tomaten in kleine Stücke schneiden, mit Salz, Pfeffer, Oregano und Basilikum würzen und darüber verteilen. Mit in dünne Scheiben geschnittenem Mozarella belegen. Deckel drauf und am Herd auf mittlerer Hitze ca. 15 bis 20 Minuten backen.

Schnelle Pfannenpizza: 150 g Mehl mit 1 TL Backpulver mit 2 EL Olivenöl und 75 ml Wasser zu einem klebrigen Teig verkneten. Teig in eine Pfanne geben und gut auslegen. 2 EL Tomatenmark auf dem Teig verstreichen. 2 Tomaten in kleine Stücke schneiden, mit Salz, Pfeffer, Oregano und Basilikum würzen und darüber verteilen. Mit in dünne Scheiben geschnittenem Mozarella belegen. Deckel drauf und am Herd auf mittlerer Hitze ca. 15 bis 20 Minuten backen.

Fächerbaguette Brot mit Tomate Mozzarella und italienischen Kräutern. Ein perfektes Brot zum Grillen. Noch mehr Rezepte gibt es auf www.Spaaz.de

Fächerbaguette Brot mit Tomate Mozzarella und italienischen Kräutern. Ein perfektes Brot zum Grillen. Noch mehr Rezepte gibt es auf www.Spaaz.de

Nutella Stuffed Pancakes Recipe: <a rel="noreferrer nofollow" target="_blank" href="http://www.foodrecipesbook.net/nutella-stuffed-pancakes">http://www.foodrecipesbook.net/nutella-stuffed-pancakes</a>/

Nutella Stuffed Pancakes

Nutella Stuffed Pancakes Ingredients 10 – 14 tbsp Nutella cups plain flour 3 tsp baking powder 4 tbsp sugar Pinch of salt 1 egg 1 cup + 2 tbsp milk (I used low fat) 1 tsp vanilla essence (…

Teigtaschen mit Spinat-Feta-Füllung: http://eatsmarter.de/rezepte/teigtaschen-mit-spinat-feta-fuellung

Teigtaschen mit Spinat-Feta-Füllung

Teigtaschen mit Spinat-Feta-Füllung: http://eatsmarter.de/rezepte/teigtaschen-mit-spinat-feta-fuellung

Pinterest
Search