Nadine Farghaly

Nadine Farghaly

Nadine Farghaly
Weitere Ideen von Nadine
ganz dezente Nägel

ganz dezente Nägel

DIY Granite Cleaner Here is what you need to know about safely cleaning granite, marble and stone surfaces. These surfaces do NOT do well with acidic (citrus-based) cleaners. The vinegar or citrus can cause what looks like “etching” on your granite counter tops. Windex is another no go, it will quickly strip the “seal” off of your granite/stone. You are now left with two options, expensive over the counter products or make your own. This granite cleaner only uses four ingredients, is…

DIY Granite Cleaner Here is what you need to know about safely cleaning granite, marble and stone surfaces. These surfaces do NOT do well with acidic (citrus-based) cleaners. The vinegar or citrus can cause what looks like “etching” on your granite counter tops. Windex is another no go, it will quickly strip the “seal” off of your granite/stone. You are now left with two options, expensive over the counter products or make your own. This granite cleaner only uses four ingredients, is…

Recipe and video for Pork Belly Burnt Ends. Inspired by beef burnt end, this pork version is super tender, full of flavor and so easy to make.

Recipe and video for Pork Belly Burnt Ends. Inspired by beef burnt end, this pork version is super tender, full of flavor and so easy to make.

Ein perfektes Pulled Pork kann nichts toppen. Wie du Pulled Pork zu Hause im Grill, Ofen, Slow Cooker oder Sous Vide Bad selber machst erfährst du hier.

Ein perfektes Pulled Pork kann nichts toppen. Wie du Pulled Pork zu Hause im Grill, Ofen, Slow Cooker oder Sous Vide Bad selber machst erfährst du hier.

Gruss aus der Hexenküche: Die wohl weltbesten Grillrippchen überhaupt! Zutaten:  Schälrippchen (ich rechne ungefähr einen Strang pro Person, dann bleibt für mich für den nächsten Tag auf jeden Fall noch 1x Mittagessen übrig)  Rub 5 El brauner Zucker 3 El Paprika edelsüss (Ich nehm Räucherpaprika, das gibts in süß und scharf. Da schmecken die Rippchen wie aus dem Smoker!) 1 El Salz 1 El schwarzer Pfeffer 1 El Paprika rosenscharf 1 El Chiliflocken 1 El Knoblauchpulver 1 El Zwiebelpulver

Gruss aus der Hexenküche: Die wohl weltbesten Grillrippchen überhaupt! Zutaten: Schälrippchen (ich rechne ungefähr einen Strang pro Person, dann bleibt für mich für den nächsten Tag auf jeden Fall noch 1x Mittagessen übrig) Rub 5 El brauner Zucker 3 El Paprika edelsüss (Ich nehm Räucherpaprika, das gibts in süß und scharf. Da schmecken die Rippchen wie aus dem Smoker!) 1 El Salz 1 El schwarzer Pfeffer 1 El Paprika rosenscharf 1 El Chiliflocken 1 El Knoblauchpulver 1 El Zwiebelpulver