When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Inspiration Anrichten

Schöne Ideen zum Anrichten - meistens ohne Rezepte. Food Plating, food styling...
·
145 Pins
 22w
Collection by
Granny Smith, Food Styling, Foodblogger, Restaurant, Inspiration, Credenzas, Vegetarian Recipes, World, Biblical Inspiration
Spargelsalat aus dem elftbesten Restaurant der Welt - cookin'
Rindertatar klassisch mit Senf, Eigelb und eingelegten Senfkörnern Fine Food, Food Photography, Entree Recipes, Egg Yolks, Mustard
Rindertatar - köstlich, deftig und trotzdem fein - cookin'
Rindertatar klassisch mit Senf, Eigelb und eingelegten Senfkörnern
Oktopus Sous Vide mediterran mit Chorizo, Bohnen und Oliven Sous Vide Recipes, Sous Vide Cooking, Cooking Recipes, Fine Dining Plating, Elegant Food, Exotic Food, Food Plating, Plating Ideas, Appetizer Dips
Oktopus Sous Vide
Oktopus Sous Vide mediterran mit Chorizo, Bohnen und Oliven
Party Buffet, Kani, Fish And Seafood, Eggs Benedict, Wasabi, Sushi, Meat, Breakfast, Ethnic Recipes
Rezept: Lachs mit eingelegten Gurken & Dill-Creme
In Rosé pochierte Birne, geflämmter Morbier, Honig, Nüsse & Croutons - Käsegang Gourmet Appetizers, Appetizers Easy, Gourmet Recipes, Appetizer Recipes, Oreo Desserts, Pudding Desserts, Cheese Course, Snacks, Food Design
Festlicher Käse-Gang: In Rosé pochierte Birnen & geflämmter Morbier
In Rosé pochierte Birne, geflämmter Morbier, Honig, Nüsse & Croutons - Käsegang
Weißer Fisch Buttermilch Kohlrabi Dill Food Plating Techniques, Station 1, Fine Dining Recipes, Theartofplating, Celeriac, New Menu, Best Dishes, Tasty, Delicious
Fisch
Weißer Fisch Buttermilch Kohlrabi Dill
Best Nutrition Food, Nutrition Recipes, Hazelnut Truffle Recipe, Fine Dining Starters, Celeriac Recipes, Pickled Celery
Salt-baked celeriac with pickled celery, toasted hazelnut and truffle beurre blanc by Matt Whitfield
Great British Chefs
Great British Chefs
Wheat Flour Types, Healthy Vegan, Healthy Recipes, Food Crush, Heirloom Tomatoes, Seasonal Recipes, Yummy Food
Frisch vom Feld | Krautkopf
Spring Soups, Summer Soup, Pretty Food, Beautiful Food, Michelin Star Food, Molecular Gastronomy
Gebeizter Sellerie in Gurken-Wildkräutersud | Krautkopf
By Claus Meyer & Torsten Vildgaard of STUD!O at The Standard. See more at: http://theartofplating.com/news/5-chefs-who-master-the-art-of-plating-in-copenhagen/ Fine Dining Desserts
The Art of Plating
By Claus Meyer & Torsten Vildgaard of STUD!O at The Standard. See more at: http://theartofplating.com/news/5-chefs-who-master-the-art-of-plating-in-copenhagen/
Lecker archaisch: Rindertatar Tartar, Red Peppercorn, Condiments, Fruit, Dips, German, Fabulous
Rindertatar - köstlich, deftig und trotzdem fein - cookin'
Lecker archaisch: Rindertatar
Thomas Keller, Snacks Für Party, Party Food, Sandro, Fine Dining, Mousse
Lachstatar im Hörnchen frei nach Thomas Keller - cookin'
Gourmet Food Plating, Quinoa, Easy Dinner, Panna Cotta
Was ist Puffen und was kann man damit anstellen?
<span class="entry-title-primary">Rote Bete Carpaccio</span> <span class="entry-subtitle">Rote Bete Carpaccio mit Himbeeren und Walnuss </span> Vinaigrette, Dinner, Recipes, Highlights, Klein, Salads
Wunderbar herbstliches Rote Bete Carpaccio - cookin'
<span class="entry-title-primary">Rote Bete Carpaccio</span> <span class="entry-subtitle">Rote Bete Carpaccio mit Himbeeren und Walnuss </span>