Erkunde Inseln, Italienisch und noch mehr!

S-Küche: Torta Nua - Traumhafter italienischer Ricottacreme...

S-Küche: Torta Nua - Traumhafter italienischer Ricottacreme...

amazing <3

amazing <3

Fräulein Klein : Dahlien und dunkler Apfelkuchen

Fräulein Klein : Dahlien und dunkler Apfelkuchen

Austrian pastry.  Krapfen is a pastry of yeast dough fried in either fat or oil. Krapfen are dusted with sugar or iced. They are usually injected with a jam filling after being cooked. They are so tasty they’ll make even staid adults want to scarf a dozen in one sitting.

Austrian pastry. Krapfen is a pastry of yeast dough fried in either fat or oil. Krapfen are dusted with sugar or iced. They are usually injected with a jam filling after being cooked. They are so tasty they’ll make even staid adults want to scarf a dozen in one sitting.

Vanilletascherl 1

Vanilletascherl 1

Cherry blossom cream puffs

Cherry blossom cream puffs

Gruß aus der Küche: Die beste Rhabarber-Tarte mit Mandelstreusel

Gruß aus der Küche: Die beste Rhabarber-Tarte mit Mandelstreusel

Il Mondo di Milla: Cestini di pasta fillo con crema al mascarpone e frutti di bosco

Il Mondo di Milla: Cestini di pasta fillo con crema al mascarpone e frutti di bosco

Kirsch-Buttermilch-Kuchen mit knuspriger Mandelkruste | Rezept von feiertaeglich.de #feiertaeglich #kirschen #ichbacksmir #kirschbuttermilchkuchen

Kirsch-Buttermilch-Kuchen mit knuspriger Mandelkruste | Rezept von feiertaeglich.de #feiertaeglich #kirschen #ichbacksmir #kirschbuttermilchkuchen

Tronchetto cocco e cioccolato di Luca Montersino | Peccati di Gola

Tronchetto cocco e cioccolato di Luca Montersino | Peccati di Gola

Pinterest
Suchen