Erkunde Modernen Lebensmittel, Parks und noch mehr!

#LucknamPark #MichelinStar

#LucknamPark #MichelinStar

World’s Top Chefs Offer Tips for Enjoying Healthy Eating

World’s Top Chefs Offer Tips for Enjoying Healthy Eating

Restaurant Gerichte,Gesunde Ernährung,Sauber Essen,Lebensmittel-präsentation,Kreative Küche,Gesundheitstipps,Food Art,Gastronomie,Mahlzeiten

L'art de dresser et présenter une assiette comme un chef de la gastronomie. #plating #presentation

L'art de dresser et présenter une assiette comme un chef de la gastronomie. #plating #presentation

Piccalilli at The French Laundry with jingle bell peppers, nantes carrots, cauliflower and parsley shoots in a light vinaigrette with tiny flower petals.

Piccalilli at The French Laundry with jingle bell peppers, nantes carrots, cauliflower and parsley shoots in a light vinaigrette with tiny flower petals.

Rezept Paul Stradner- L'art de dresser et présenter une assiette comme un chef de la gastronomie.

Rezept Paul Stradner- L'art de dresser et présenter une assiette comme un chef de la gastronomie.

Steamed leeks, burnt butter and almonds, mussels :: Gourmet Traveller Magazine Mobile

Steamed leeks, burnt butter and almonds, mussels :: Gourmet Traveller Magazine Mobile

Jan Hartwig ist auf diesem Blog wahrlich kein Unbekannter. Eine Anfrage zu einem seiner besten Instagram Posts ließ er nicht unbeantwortet.

Ein Signature Dish von Jan Hartwig

Jan Hartwig ist auf diesem Blog wahrlich kein Unbekannter. Eine Anfrage zu einem seiner besten Instagram Posts ließ er nicht unbeantwortet.

Chef Antonino Canavacciuolo

Chef Antonino Canavacciuolo

Blackmore purebred wagyu beef fillet

Blackmore purebred wagyu beef fillet

Bergamot lemon parfait by chef John Williams of The Ritz Restaurant from London #TheArtOfPlating

Bergamot lemon parfait by chef John Williams of The Ritz Restaurant from London #TheArtOfPlating

Pinterest
Suchen