Explore Architecture Student and more!

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Students from Germany's University of Kaiserslautern built this latticed wood community centre for a refugee camp in Mannheim

Interwoven meeting place and community - Wood Magazine

Interwoven meeting place and community for and by refugees at the Spinelli Barracks in Mannheim, Germany designed by Sandra Gressung, Sascha Ritschel och Tobias Vogel at the architecture course at the University of Kaiserslautern.

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

Community Centre in the Refugee Camp Spinelli Mannheim, Germany by Design build

Architecture students build latticed-wood community centre in German refugee camp

Architecture students build latticed wood community centre in German refugee camp

awesome German Architecture Students Design Wooden Community Shelter for Refugees in Mannheim Check more at http://www.arch2o.com/german-architecture-students-design-wooden-community-shelter-refugees-mannheim/

Image 3 of 46 from gallery of Participatory Student Building Project Spinelli Mannheim / Atelier Photograph by Yannick Wegner

Pinterest
Search