Explore Art, Deco, and more!

A beautiful redesign of a 1955 grain silo, transformed into a beautiful modern home that measures just 340 sq ft.

A beautiful redesign of a 1955 grain silo, transformed into a beautiful modern home that measures just 340 sq ft.

Koleksioni Etno-AZK i jastikeve

Koleksioni Etno-AZK i jastikeve

Tapiceri, jastike dhe tapet me dizajn AZK Kolazh materialesh me tekniken e qepjes dhe aplikimit me reliev. Objekte autentike funksionale per ambiente te brendeshme.

Tapiceri, jastike dhe tapet me dizajn AZK Kolazh materialesh me tekniken e qepjes dhe aplikimit me reliev. Objekte autentike funksionale per ambiente te brendeshme.

Art-deko AZK.  Objekte te linjave te ndryshme te dizenjuara nga Anila Zajmi-Katanolli (tapiceri,perde,pleid,tapet,kolltuk..) Miks materrialesh,(tekstili dhe lekure) autentike, hand-made.

Art-deko AZK. Objekte te linjave te ndryshme te dizenjuara nga Anila Zajmi-Katanolli (tapiceri,perde,pleid,tapet,kolltuk..) Miks materrialesh,(tekstili dhe lekure) autentike, hand-made.

Art, Deco, Kunst, Performing Arts, Art Supplies

Pinterest
Search