Explore Italy, Texture, and more!

Explore related topics

Pädagogisches Zentrum in Norditalien / Beton in Metalloptik - Architektur und Architekten - News / Meldungen / Nachrichten - BauNetz.de

Beton in Metalloptik - Pädagogisches Zentrum in Norditalien

Pedagogical Centre Regoledo-Cosio Valtellino in Italy by act_romegialli

Centro Parroquial Ballyroan / Box Architecture

Centro Parroquial Ballyroan / Box Architecture

Centro Parroquial Ballyroan by Box Architecture Centro Parroquial Ballyroan by Box Architecture – thelayer

Mikve Rajel - Ciudad de México, Mexico - Pascal Arquitectos

Image 1 of 34 from gallery of Mikve Rajel / Pascal Arquitectos. Photograph by Víctor Benitez

Alvaro Siza Wins Fritz Höger’s Top Honors for Innovative Use of Brick

Gallery of Álvaro Siza Wins Fritz Höger's Top Honors for Innovative Use of Brick - 13

Alvaro Siza Wins Fritz Höger’s Top Honors for Innovative Use of Brick

Dokumentationszentrum der Gedenkstätte Bergen-Belsen // KSP Jürgen Engel Architekten

Image 7 of 20 from gallery of Documentation Center of Bergen-Belsen Memorial / KSP Engel und Zimmermann Architekten. Photograph by Klemens Ortmeyer, Stephan Falk

Becher und Zaffignani A

Becher und Zaffignani: Haus G

japanese timber frame wall insulation - Поиск в Google

茶室構造模型 - Traditional Japanese tea house, constructed from a underlying timber framing and wattle structure. Wattle is lightweight construction material made by weaving thin branches or slats between upright stakes to form a woven lattice. It is infilled w

Training Center,© Pavel Plánička

Gallery of Training Center / 3+1 architekti - 22

Frama Reopens its Studio Store and Launches the St Paul Apothecary Collection…

Frama Reopens its Studio Store and Launches the St Paul Apothecary Collection - NordicDesign

House for a Photographer is a minimalist architecture project located in Shiga, Japan, designed by FORM/Kouichi Kimura Architects. The site is located along an arterial road that runs through countryside. In the neighborhood stand private residences and a grove of the village shrine surrounding a passage to the shrine. The building is made of mortar and galvanized steel sheet which reflects dull light, making it look massive. It is laid out to be accommodated within the L-shaped lot, and…

House for a Photographer

Pinterest
Search