Wir haben uns an einer rein pflanzlichen und frischen Version dieses Klassikers versucht.

Steinpilz-Graupenrisotto mit grünem Tomatensorbet

Graupenrisotto mit Kräuterseitlingen

Graupenrisotto mit Kräuterseitlingen

Quinoa, Food Porn, Paella, Hatchbacks, Magazine, Glutenfree, Autumn, Quinoa Recipe

We tried a solely vegetable and fresh version of this classic.

Porcini-Barley-Risotto with Green Tomato Sorbet

Porcini barley risotto with green tomato sorbet . a solely vegetable and fresh version of this classic.

Dieses Gericht macht Vorfreude auf den Herbst: Die Kombi aus Graupen, Pilzen und grünem Walnusspesto glänzt mit Aromenvielfalt und ist echter Sattmacher.

Graupenrisotto mit Kräuterseitlingen

Dieses Gericht macht Vorfreude auf den Herbst: Die Kombi aus Graupen, Pilzen und grünem Walnusspesto glänzt mit Aromenvielfalt und ist echter Sattmacher.

Safranrisotto mit Steinpilzen

Safranrisotto mit Steinpilzen

Food And Drinks, Yummy Veggie, Veggie Food, Veggie Dishes, Risotto Rice, Vegan Lifestyle, Paella, Couscous, Gnocchi

Pea, courgette and artichoke barley risotto - Barley is a great alternative to normal risotto rice, and when paired with pea, courgette and artichoke, makes for a delicious summery dish that feels indulgent but is under 300 calories.

Pea, courgette and artichoke barley risotto

Pea, courgette and artichoke barley risotto - Barley is a great alternative to normal risotto rice, and when paired with pea, courgette and artichoke, makes for a delicious summery dish that feels indulgent but is under 300 calories.

Autumnal Pearl Barley Risotto with Pumpkin, King Oyster Mushrooms, Turnips, and Quince

Autumnal Pearl Barley Risotto with Pumpkin, King Oyster Mushrooms, Turnips, and Quince

Das beste Pfannengericht seit Langem!

Gnocchipfanne mit Schnitzelstreifen

Your Guide to Cooking Perfect Whole Grains. Recipes included!

Your Guide to Cooking Perfect Whole Grains

The puree, made from a portion of the corn and fava beans, gives the risotto a nice creaminess. However, note that the puree gets absorbed by the barley after refrigeration (as is the case in the photo above), so the risotto is best eaten immediately.

Ein indisch gewürzter Reis Salat mit Mango, Gurken, Koriander und einem erfrischenen Limettendressing! Perfekt als Beilage für Lachs oder Hähnchen

Indischer Reis Salat mit Mango und Limetten Dressing

This Indian Style Rice Salad with ripe mango, chopped coriander, cucumbers and a refreshing Lime Dressing is packed with exotic flavours!

Pinterest
Search