Explore In Canada, Traditional Design, and more!

Designed by local firm Superkül, the Great Gulf Active House is a high-tech sustainable sheep in a traditional suburban gabled-roof house's clothing.

Designed by local firm Superkül, the Great Gulf Active House is a high-tech sustainable sheep in a traditional suburban gabled-roof house& clothing.

Great Gulf Active House, designed by Superkul, the firm of Daniels Faculty Instructor Meg Graham.

Great Gulf Active House / Superkül inc

Great Gulf Active House Architects: Superkül inc Location: Thorold, ON, Canada Architects In Charge: Andre D’Elia, Meg Graham Project Architect: Wendy Wisbrun Area: sqft Year: 2013 Photographs: Torben Eskerod

Image 1 of 26. © Štěpán Vrzala

Gallery of Bamboo House / Atelier Stepan - 1

Image 1 of 26 from gallery of Bamboo House / Atelier Stepan. Photograph by Štěpán Vrzala

Frank Lloyd Wright-Inspired Style and Camping Collide in Maine | Dwell

Cabin in Bar Harbor, Maine, inspired by Frank Lloyd Wright, with stone foundation and copper roof, designed by Karen Stonely and Peter Pelsinski.

Donoghue Corbett Architects Limerick Architects

James Corbett Architects is an architecture practise based in Limerick City. Specialists in bespoke, sustainable design.

house design for individual orders, the plates facade of TRESPA. Made for LK-PROJEKT.PL

house design for individual orders, the plates facade of TRESPA. Made for LK-PROJEKT.PL

Výstavba rodinných domov - IDEÁLNE DOMY

Výstavba rodinných domov - IDEÁLNE DOMY

The 'Floating Seahorse' villas - technically boats without propulsion - will feature three luxurious levels including one that is completely underwater in the Arabian Gulf.

The quaint Victorian facade of the Malvern House belies the modern oasis hidden in the Melbourne suburb. To transform the house, Robson Rak Architects first had to remove an elevated addition from the '80s, instead using the extra height to...

The quaint Victorian facade of the Malvern House belies the modern oasis hidden in the Melbourne suburb. To transform the house, Robson Rak Architects first had to remove an elevated addition from the & instead using the extra height to.

Pinterest
Search