Erkunde Traditionelle Griechische Küche und noch mehr!

This is my Greece | Dakos is a Cretan dish consisting of a slice of soaked dried bread or barley rusk (paximadi) topped with chopped tomatoes and crumbled feta or mizithra cheese, olives and flavored with herbs such as dried oregano

Dakos (Bruschetta)

This is my Greece | Dakos is a Cretan dish consisting of a slice of soaked dried bread or barley rusk (paximadi) topped with chopped tomatoes and crumbled feta or mizithra cheese, olives and flavored with herbs such as dried oregano

Dakos (dried bread topped with tomatoes) at Lunch - Crete, Greece

Crete Food: An Overview

Zutaten für 4 Portionen         	450 g Zucchini   	150 g Feta   	1/2 Bund Dill   	1/2 Bund Petersilie   	1 Jalapeno   	1 Ei   	30 g Mehl   	Salz, Pfeffer   	2 Esslöffel Öl   	200 g Tzatziki                   1          Zucchini trimmen und raspeln. In

Zutaten für Personen (je nach Hunger und Beilagen): 1 kg Kohlrabi 1 kleine Zwiebel 4 Eier 200 g Erbsen und Möhren, frisch gegart (oder aus der Dose wenn es schnell gehen soll) 100 g Gewürzgurke 150 g Fleischwurst 200 ml Mayonnaise (kann auch

Pinterest
Suchen