Erkunde Architekten, Holz und noch mehr!

EIZ  Erhaltungs- und Interventionszentrum Frutigen / Infrastruktur / Projekte / M&T - Müller Truniger Architekten

EIZ Erhaltungs- und Interventionszentrum Frutigen / Infrastruktur / Projekte / M&T - Müller Truniger Architekten

So kann Architektur für Behinderte und Nichtbehinderte aussehen!

So kann Architektur für Behinderte und Nichtbehinderte aussehen!

Reithalle Häring

Reithalle Häring

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.

Smarch & Conzett Bronzini Gartmann Bhf Bern

Smarch & Conzett Bronzini Gartmann Bhf Bern

auditorium design plan | Left to right: Diagram of the auditorium with support spaces above ...

auditorium design plan | Left to right: Diagram of the auditorium with support spaces above ...

Fischbauchträger Elefantehaus  Wupperal 1994 Hochbauamt

Fischbauchträger Elefantehaus Wupperal 1994 Hochbauamt

Built by Slangen + Koenis Architects in Zuidhorn, The Netherlands with date 2012. Images by Marcel van der Burg. The new sports hall ‘De Rietlanden’ will, together with its existing neighbouring sport facilities, form a new import...

Sports Hall / Slangen + Koenis Architects

Built by Slangen + Koenis Architects in Zuidhorn, The Netherlands with date 2012. Images by Marcel van der Burg. The new sports hall ‘De Rietlanden’ will, together with its existing neighbouring sport facilities, form a new import...

Lauber Ingenieure AG Luzern & Gerkan Marg und Partner // Ausstellungshalle Rimini

Lauber Ingenieure AG Luzern & Gerkan Marg und Partner // Ausstellungshalle Rimini

Function meets form: the FWC’s lower-fl oor exercise room reveals the underside of the concrete-wood composite fl oor system above.

Function meets form: the FWC’s lower-fl oor exercise room reveals the underside of the concrete-wood composite fl oor system above.

Pinterest
Suchen