Sieh dir diese und weitere Ideen an!

Десерт «Бархатный шоколад»

Десерт «Бархатный шоколад»

Classic Hot Chocolate: 7 cup(s) milk; 1 pound(s) bittersweet chocolate, chopped; 1 cup(s) heavy cream; 1 cup(s) sugar;  2 teaspoon(s) vanilla extract. Bring milk to a simmer in a small pan over low heat, then whisk in the remaining ingredients. For a chocolate bar: Let guests customize their own drinks with marshmallows, caramel syrup, peppermint sticks, and decanters of dark rum, vanilla vodka, and Bailey's.

Classic Hot Chocolate: 7 cup(s) milk; 1 pound(s) bittersweet chocolate, chopped; 1 cup(s) heavy cream; 1 cup(s) sugar; 2 teaspoon(s) vanilla extract. Bring milk to a simmer in a small pan over low heat, then whisk in the remaining ingredients. For a chocolate bar: Let guests customize their own drinks with marshmallows, caramel syrup, peppermint sticks, and decanters of dark rum, vanilla vodka, and Bailey's.

Diary of a Ladybird: Nic & Rocco's Chocolate Mousse

Diary of a Ladybird: Nic & Rocco's Chocolate Mousse

Love these sugar from BELLE DE SUCRE

der mann an meiner seite hält gar nix vom valentinstag.....ich kann ihm nicht verdenken, daß die rosarote herzflut nicht nach seinem geschm...

Meine Wahl fällt auf…Amerikaner mit Orange, Chai-Glasur und Pistazien | Zucker, Zimt und Liebe

Meine Wahl fällt auf…Amerikaner mit Orange, Chai-Glasur und Pistazien

In den Vereinigten Staaten von Amerika wurde gewählt und das Wort "Amerikaner" kroch in den letzten Tagen und Wochen so häufig durch TV- und Radio-Äther, daß

Pinterest
Suchen