Explore Cool Architecture, Sculpture Garden, and more!

Explore related topics

Cheungvogl Architects Hong Kong Taghaus Collection Duesseldorf Germany

cheungvogl uses translucent walls to illuminate art collection in germany

Residential Extension by Alison Brooks Architects

A Corian-clad extension to a nineteenth century house in London by Alison Brooks Architects.

cheungvogl taghaus designboom

the translucent envelope allows for natural light to change the perception of the three dimensional art during the course of the day, while avoiding glare.

Cheungvogl . Taghaus Collection . Duesseldorf (2)

hong kong-based studio cheungvogl has designed ‘taghaus’, a dwelling built around an art collection, that is able to accommodate and exhibit the selection of sculptures in daylight settings.

Cheungvogl Architects Hong Kong KAT-Ohno Tokyo Japan

Cheungvogl Architects Hong Kong KAT-Ohno Tokyo Japan

<a href="http://www.dezeen.com/2012/10/21/residential-extension-by-alison-brooks-architects/">Lens House, London by Alison Brooks Architects</a>

RIBA reveals the six best British houses of the past year

Lens House is Alison Brooks Architect's transformation of a five storey century villa in north London for a client involved in photography and design.

Dudok, begraafplaats Zuiderhof, Hilversum 1957-1964

Dudok, begraafplaats Zuiderhof, Hilversum 1957-1964

10855117_983271681718489_3512240719451599678_o.jpg (1280×678)

Refuge Heterotopia - An on-arrival reception centre for refugees resettling in New Zealand.

Gwangmyeong Upcycle Art Centre by Lauren Pereira

Seven of the best examples of polycarbonate architecture

Irregular gables give a jagged roofline to Chae-Pereira's Gwangmyeong Upcycle Art Center

11 невероятных примеров подземной архитектуры

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals.

“butterfly” by 3XN for nobel headquarters

Image courtesy of Butterfly by for Nobel Headquarters Reflecting the nature of the nobel prize, ‘Butterfly’ is an open and democratic piece of architecture, which forms a coherent and direct relationship with its surrounding environment.

Pinterest
Search