Erkunde Retten Ist, Suche und noch mehr!

Verwandte Themen durchstöbern

Prostmahlzeit: Markknöderln

Prostmahlzeit: Markknöderln

This traditional Greek recipe disregards the notion that seafood and cheese don’t mix, and it works beautifully, resulting in a harmonious balance of flavors Though it can be made year round with canned tomatoes, it is sensational with fresh sweet ripe ones, so best prepared in summer Serve it as a main course with rice or potatoes, or in small portions as an appetizer, taverna-style.

Baked Greek Shrimp With Tomatoes and Feta

This traditional Greek recipe disregards the notion that seafood and cheese don’t mix, and it works beautifully, resulting in a harmonious balance of flavors Though it can be made year round with canned tomatoes, it is sensational with fresh sweet ripe ones, so best prepared in summer Serve it as a main course with rice or potatoes, or in small portions as an appetizer, taverna-style.

Prostmahlzeit

Prostmahlzeit

chicken and dumplings // smitten kitchen

chicken and dumplings // smitten kitchen

Prostmahlzeit

Prostmahlzeit

Carbonara nach Annemarie Wildeisen

Carbonara nach Annemarie Wildeisen

Prostmahlzeit

Prostmahlzeit

Super bowl: duck with udon noodles.

Nigel Slater's duck with udon noodles recipe

Super bowl: duck with udon noodles.

Prostmahlzeit

Prostmahlzeit

Eigentlich ist Borschtsch ein ukrainischer Eintopf. Oft wird Borschtsch jedoch eher mit der russischen Küche in Verbindung gebracht und ist als die russische rote Suppe bekannt. Kein Wunder - Borschtsch gehört in Russland schon seit Jahrhunderten zu den beliebtesten Nationalgerichten. Rezept mit Schritt-für-Schritt Anleitung.

Eigentlich ist Borschtsch ein ukrainischer Eintopf. Oft wird Borschtsch jedoch eher mit der russischen Küche in Verbindung gebracht und ist als die russische rote Suppe bekannt. Kein Wunder - Borschtsch gehört in Russland schon seit Jahrhunderten zu den beliebtesten Nationalgerichten. Rezept mit Schritt-für-Schritt Anleitung.

Pinterest
Suchen