Explore Fiat, Truck, and more!

Explore related topics

IVECO Truck

IVECO Truck

Чиптјунинг на камион со заштеда на гориво плус поголема моќност. Чиптјунинг на Iveco Stralis 460 (ЕУРО 6)  Iveco Stralis 460 има 11.1 литарски шестцилиндричен мотор со 460 коњски сили и вртежен момент од 2150 Нм. Роден е во Италија, развиен во Германија и склопен во Шпанија. Моторот доаѓа од Швајцарија. Јасно е дека Iveco ги комбинира најдобрите европски доблести: Квалитет, сигурност и темперамент. И со вградување на чиптјунинг модулот за подобрување на ефикасноста се додава уште една…

Чиптјунинг на камион со заштеда на гориво плус поголема моќност. Чиптјунинг на Iveco Stralis 460 (ЕУРО 6) Iveco Stralis 460 има 11.1 литарски шестцилиндричен мотор со 460 коњски сили и вртежен момент од 2150 Нм. Роден е во Италија, развиен во Германија и склопен во Шпанија. Моторот доаѓа од Швајцарија. Јасно е дека Iveco ги комбинира најдобрите европски доблести: Квалитет, сигурност и темперамент. И со вградување на чиптјунинг модулот за подобрување на ефикасноста се додава уште една…

Related image

Related image

Pinterest
Search