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Traditionelles Gebäck aus Mallorca - eine Art Hefezopf mit Vanille

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MMM cant get much better than fried milk...Leche frita or Fried milk, is a centuries old Spanish dessert. The origin of the recipe is uncertain, several Spanish regions are claiming authorship. It was probably first made by nuns, who sold their products to help maintain their convents. Today, it is a street food popular throughout the Spain

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:) Ensaïmada de Mallorca | Bake to the roots - lockerer Hefeteig mit reichlich Butter (als Schicht eingearbeitet wie Blätterteig), Zucker und Ei - mal was anderes - http://baketotheroots.de/ensaimada-de-mallorca-2/

Ensaïmada de Mallorca

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Hefezopf – mein Lieblingsrezept

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Hefe Zopf – mein Lieblingsrezept

So ein leckerer Schuedi und nachgebacken hab ich ihn auch schon!  Aufpassen hat Suchtpotenzial!

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Ensaïmada de Mallorca

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3 Schichten aus nur einem Teig: Magischer Puddingkuchen

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Ein fluffiger Pancake, eine feine Vanillecreme, eine lockere Biskuithaube. Und das alles aus nur einem Teig. Dieser Puddingkuchen ist Magie pur.

Quark-Zimt-Hefezopf

Quark-Zimt-Hefezopf - Rezept

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Mallorca. We had this in Old San Juan, but it might be originally from Spain.

Pan de Mallorca (Mallorca Bread)

Mallorca. We had this in Old San Juan, but it might be originally from Spain.

Rustikale Baguettebrötchen, Main dough:300 g wheat flour 550, 30 g whole wheat flour, 30 g rye flour 1150, 230 g of water, 3 g fresh, 7 g salt, 7 g of butter, ploetzblog.de/

Rustikale Baguettebrötchen

Rustikale Baguettebrötchen, Main dough:300 g wheat flour 550, 30 g whole wheat flour, 30 g rye flour 1150, 230 g of water, 3 g fresh, 7 g salt, 7 g of butter, ploetzblog.de/

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