••AshleighMagee••

The fruit life crunchy choc nutty-nola from my EBOOK on top of a very green smoothie now that is eating everything in moderation get the recipe for this wholesome (and dangerously delicious) granola in my EBOOK link in my bio Every ingredient for the gran

Gnocchi mit Tomatensoße und Mozzarella | Madame Cuisine Rezept 1 Packung Gnocchi aus dem Kühlregal (ca. 400g) 1 EL Olivenöl 2 kleine Schalotten 1 Zehe Knoblauch 1 EL Tomatenmark Salz, Pfeffer, Muskatnuss 1 Dose stückige Tomaten (400g) 150g Kirschtomaten (am besten die kleinen länglichen „Datteltomaten“) 2 EL Weißweinessig 50ml Sahne 1 Bund Basilikum 1 Kugel Büffelmozzarella Chiliflocken nach Belieben

Gnocchi mit Tomatensoße und Mozzarella

Grilled Lime Salmon with Avocado-Mango Salsa and Coconut Rice | Cooking Classy | Bloglovin’

Grilled Lime Salmon with Avocado-Mango Salsa and Coconut Rice (Cooking Classy)

Vanilla Dream Crepes with Berry Coconut Cream sounds like perfect post-Christmas food right?

Gefüllte Spitzpaprika mit Couscous und Schafskäse

Gefüllte Spitzpaprika mit Couscous

☼ ☾belleih ☾☼

Blue spirulina smoothie by /alenafoodphoto/ Blend together 3 frozen bananas cup of almond (or any) milk . When well blended add teaspoon of spirulina powder and blend again until smooth. by bestofvegan

Pinterest
Search