Shahin Cengiz

Shahin Cengiz

0
Followers
5
Following
Shahin Cengiz
More ideas from Shahin
Schlichte Gartengestaltung mit Rasenfläche und Wasserspiel aus Naturstein

Schlichte Gartengestaltung mit Rasenfläche und Wasserspiel aus Naturstein

Designzaun Magnus

Designzaun Magnus

LOCATION Austin, TX This residence is the fusion of the client's program requirements for an open, intimately scaled residence and their desire to evoke memories of yearly retreats to the tropics. The response was a broken composition of three distinct masses unified under a gently curving roof and a color scheme selected to integrate the house into the landscape. The clients required living spaces reminiscent of tropical environs, suitable for entertaining, and appropriately scaled for a...

LOCATION Austin, TX This residence is the fusion of the client's program requirements for an open, intimately scaled residence and their desire to evoke memories of yearly retreats to the tropics. The response was a broken composition of three distinct masses unified under a gently curving roof and a color scheme selected to integrate the house into the landscape. The clients required living spaces reminiscent of tropical environs, suitable for entertaining, and appropriately scaled for a...

DICK CLARK + ASSOCIATES

The Lake View Residence is the fusion of the client’s program requirements for an open, intimately scaled residence and their desire to .

DICK CLARK + ASSOCIATES

LOCATION Austin, TX This residence is the fusion of the client's program requirements for an open, intimately scaled residence and their desire to evoke

Wie ein roter Teppich wirkt der Zuweg durch große Steinplatten. Gesäumt von Gräsern, die im Schotter vom Wind hin und her wiegen. Über das farblich passende Podest gelangt der Besucher zu dem modernen Entree des Hauses. Schnörkellos. Gerade. Im perfekten Design.

Wie ein roter Teppich wirkt der Zuweg durch große Steinplatten. Gesäumt von Gräsern, die im Schotter vom Wind hin und her wiegen. Über das farblich passende Podest gelangt der Besucher zu dem modernen Entree des Hauses. Schnörkellos. Gerade. Im perfekten Design.