Simone Funk
More ideas from Simone
Rinderfilet mit Selleriepüree, Rotkraut & Miniknöderl

Rinderfilet mit Selleriepüree, Rotkraut & Miniknöderl

For my 22nd birthday, my Nonnie gave me a copy of Mastering the Art of French Cooking. As I unwrapped the tome that changed home cooking so monumentally, she ga

For my birthday, my Nonnie gave me a copy of Mastering the Art of French Cooking. As I unwrapped the tome that changed home cooking so monumentally, she gave me some advice. "Make the beef bourguignon first. And do not skip the bacon.

For my 22nd birthday, my Nonnie gave me a copy of Mastering the Art of French Cooking. As I unwrapped the tome that changed home cooking so monumentally, she ga

For my birthday, my Nonnie gave me a copy of Mastering the Art of French Cooking. As I unwrapped the tome that changed home cooking so monumentally, she gave me some advice. "Make the beef bourguignon first. And do not skip the bacon.

Hier muss niemand auf Weihnachtsmarktfeeling verzichten, denn mit diesem Apfel-Glühwein hast du eine köstliche alkoholfreie Alternative zum Original.

Hier muss niemand auf Weihnachtsmarktfeeling verzichten, denn mit diesem Apfel-Glühwein hast du eine köstliche alkoholfreie Alternative zum Original.

Mein persönliches Desserthighlight für den Heiligabend in diesem Jahr: Ein unglaublich leckeres Schoko-Mascarpone-Dessert mit Haselnusskrokant

Mein persönliches Desserthighlight für den Heiligabend in diesem Jahr: Ein unglaublich leckeres Schoko-Mascarpone-Dessert mit Haselnusskrokant

Spicy Shrimp Sushi Stacks

Sushi is always a good option for eating out; it& also fun to make at home and I like to change things up like in these spicy shrimp sushi stacks. This is a really simple change up on sushi where all