Egg cooked for 40 min at 63.0 °C. The pictures were taken within 6 seconds and are shown in the order they were taken. My immersion circulator is working again! And the first thing I decided to do ...

Egg cooked for 40 min at 63.0 °C. The pictures were taken within 6 seconds and are shown in the order they were taken. My immersion circulator is working again! And the first thing I decided to do ...

Du möchtest ein Rinderfilet richtig garen oder wissen, warum dein Filet beim Braten zäh wird? In diesem Rinderfilet Guide erfährst du alle Tipps und Tricks.

Rinderfilet braten: So gelingt dir das beste Stück vom Rind

Du möchtest ein Rinderfilet richtig garen oder wissen, warum dein Filet beim Braten zäh wird? In diesem Rinderfilet Guide erfährst du alle Tipps und Tricks.

Sous vide asparagus

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Sous Vide Chicken | NoshOn.It

How to Make the Best Sous Vide Chicken

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Porchetta! All pork belly, cooked sous vide for 36 hours and then fried. You'll never have more melt in your mouth pork in your life! Album ...

Porchetta! All pork belly, cooked sous vide for 36 hours and then fried. You'll never have more melt in your mouth pork in your life! Album included

Porchetta! All pork belly, cooked sous vide for 36 hours and then fried. You'll never have more melt in your mouth pork in your life! Album ...

Du suchst ein Herbstgericht? Wie wäre es mit einem Sous Vide gegarten Rinderfilet mit Datteln, Mandeln und Koriander und einer Sherry Reduktion?

Sous Vide Rinderfilet – Mit Datteln, Mandeln und Sherry-Reduktion

Du suchst ein Herbstgericht? Wie wäre es mit einem Sous Vide gegarten Rinderfilet mit Datteln, Mandeln und Koriander und einer Sherry Reduktion?

Außen leicht gebräunt und innen zartrosa. So muss das perfekte Roastbeef sein -

Roastbeef auf den Punkt: Leicht gebräunt, innen zartrosa

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Want to know the secret to those melt-in-your-mouth buttery potatoes that restaurants serve? It’s butter poaching. Master this technique at home with the Anova Sous Vide Precision Cooker and you’ll have perfectly cooked potatoes in an hour. This recipe calls for just salt, pepper, and thyme or rosemary for seasoning, but feel free to experiment with other fresh herbs or a spice mix like Old Bay.

Sous Vide Butter-Poached Potatoes

Want to know the secret to those melt-in-your-mouth buttery potatoes that restaurants serve? It’s butter poaching. Master this technique at home with the Anova Sous Vide Precision Cooker and you’ll have perfectly cooked potatoes in an hour. This recipe calls for just salt, pepper, and thyme or rosemary for seasoning, but feel free to experiment with other fresh herbs or a spice mix like Old Bay.

Saftig, zart und lecker: Mit einem Sous-Vide-Garer ist die Zubereitung von Pulled Pork besonders easy. Wie es funktioniert, erfährst du hier.

Unvergleichlich zart: Pulled Pork – Sous Vide gegart

Saftig, zart und lecker: Mit einem Sous-Vide-Garer ist die Zubereitung von Pulled Pork besonders easy. Wie es funktioniert, erfährst du hier.

Sous Vide Cranberry Sauce-BBQ Salmon

Sous Vide Cranberry-BBQ Salmon

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