Pinterest
Solar control with wood pales, reduce the quantity of temperature and brings a touch of nature in the facade.

Aalen University Extension / MGF Architekten

shop front - wood shutter Pivot screening on the outside of the Aalen University extension by MGF Architecten

Facade of the Haus am Max Reinhardtplatz by Kleihues + Kleihues Architekten. Photo taken from Deutsches Architektur Forum, edited bij NOMAA marco jongmans).

This house was stripped back to its concrete frame to create an open-plan villa featuring red brick walls, pivoting glass doors and leafy gardens.

MM++ Architects replaces the old walls of a Vietnam house with red bricks and pivoting glass

Luna Apartments / Elenberg Fraser

Luna Apartments / Elenberg Fraser

Image 8 of 28 from gallery of Luna Apartments / Elenberg Fraser. Photograph by Peter Clarke

Culture Complex De Nieuwe Kolk / De Zwarte Hond

Gallery of Culture Complex De Nieuwe Kolk / De Zwarte Hond - 10

Image 10 of 16 from gallery of Culture Complex De Nieuwe Kolk / De Zwarte Hond. Photograph by Gerard van Beek

spittelhof estate - biel - peter zumthor - 1996 - photo (c) christian richters / hélène binet

spittelhof estate - biel - peter zumthor - 1996 - photo (c) christian richters / hélène binet